Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στη Χίο για το μεταναστευτικό «ΟΧΙ νέο χοτ σποτ στο νησί μας»λενε οι ναζιστές κάτοικοι ! πολύ αργά έγιναν ναζιστές όμως!
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στη Χίο για το μεταναστευτικό «ΟΧΙ νέο χοτ σποτ στο νησί μας»λενε οι ναζιστές πολύ αργά έγιναν ναζιστές όμως!

Με συνθήματα όπως «να βγάλουμε τη Χίο απ’ τα συρματοπλέγματα», «να μην ανοίξει νέο χοτ σποτ», «να κλείσει η ΒΙΑΛ», «δεν μας φταίνε οι άνθρωποι αλλά οι πολιτικές», επιτροπές αγώνα που έχουν συγκροτηθεί στην πόλη της Χίου και στα χωριά, σηματοδοτούν τους στόχους τους και καλούν «σε μεγάλη ειρηνική και χωρίς ακρότητες συγκέντρωση», σήμερα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στην πόλη της Χίου.

«Ενάντια στο μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα, που μας έχει φορτώσει η Κυβέρνηση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας μέσω της χιώτικης προκυμαίας μέχρι το ξενοδοχείο «Χανδρή».

Καλά τα επιδόματα αλλα να βγάλετε πρώτη την ΔΝ με τον μασόνο Σαμαρά και δεύτερο και τρίτο τους σιωνιστές αριστεροκομμουνιστες; ε αυτο πάει πάει πολύ! οχι δεν είστε για ναζισμό ούτε εκεί ούτε πουθενά!, αξιοπρέπεια και ιδανικά =εθνικοσοσιαλισμός (ΝΑΖΙ σε συντομία στα αγγλικά)φώναζαν τόσα χρονιά για ναζι όλοι αυτοι,και δεν ξερουν καν τι σημαίνει ναζι,= παράδεισος για καθε χωρα ! και δεν αξίζει στους νεοελληνες , αφου έκανα το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο !φάτε κομμουνιστες και εισαγόμενους !και εκεί και σε όλη την χωρα !πολύ αργά για δάκρυα! οι ηλίθιοι θα παραμείνουν ηλίθιοι και θα γεννούν ηλίθιους! που κανουν κακό και στους άλλους!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ σωστά τα λες γιωργο και ακόμα ποίο σωστά που έβγαλες των πίνακα με τα αποτελέσματα από της εκλογες,
Καμία λυπηση για κανεναν οποίος διαμαρτύρεται άτομα ή πόλη
Πρώτη ερωτηση? Τη ψυφησες τα τελευταία χρονια?
Άσε που με τέτοιες λάιτ διαμαρτυρίες τιπου: λέμε των εθνικό ύμνο όλοι μαζί,
Δεν γίνεται τίποτα,μονο αμα βγουν ή "ερπύστριες στο δρόμο" αυτό μόνο φοβούνται τα παχιδερμα της πολιτικής
Φοίνιξ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications