ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ! Μαζικές ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ και ΕΞΩΣΕΙΣ ιδιοκτητών από τα σπίτια για να τα δώσουν σε εισβολείς
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ! Μαζικές ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ και ΕΞΩΣΕΙΣ ιδιοκτητών από τα σπίτια για να τα δώσουν σε εισβολείς

Μαζικές κατασχέσεις και οι εξώσεις ιδιοκτητών από τα σπίτια τους ζήτησε η τρόικα από το 2017 κάτι που έθεσε ξεκάθαρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την περασμένη εβδομάδα, στέλνοντας το μήνυμα ότι η τελευταία χρονιά ανοχής είναι το 2016.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Ποια τρόικα και πράσινα άλογα; η Ευρώπη ειναι υπό κατοχή και όλοι εκτελούν εντολες ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΣ !τα αλλα ολα ειναι για μπεεε !! και για να μην φαίνονται αυτοι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, πόσο μάλλον όταν όλη η Ευρώπη διάκειται απο αριστεροκομμουνιστες , λενε στην μαζα συνεχεία για "Γερμανούς" που επιβάλουν μετρά ,αντί για ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! αυτοι δεν εχουν πατρίδα ειναι παντού, ούτε χωρα ειχαν καν μέχρι το 1948 με τα λεφτα που άρπαξαν απο την κατεχόμενη γερμάνια με μυθιστορήματα! αλλα είπαμε τι να περιμένεις όταν το 50% ειναι αριστερα μορφώματα σε αυτη την χωρα!με η χωρίς εις γνώσης τους,πρόθυμοι προδότες, ακομα και αυτοι που κλαίγονται αν τους δόσεις εξουσία τα ίδια θα κανουν! γιατι άπλα δεν εχουν καμια σχέση με τους αρχαίους Έλληνες! .... ακολουθάει κλασική ενημέρωση :

Κόκκκινα στεγαστικά δάνεια αξίας 30 δισ. ευρώ και κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια αξίας 66 δισ. ευρώ θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα και συνολικά αξίες που αντιστοιχούν στο 55% του ΑΕΠ θα πρέπει να εκποιηθούν σε υποδιπλάσιο ποσό της αξίας τους.Το 2017 θα είναι ακόμη είναι χρονιά γκρεμίσματος αυταπατών, και από τη… «Σεισάχθεια» για τα δάνεια θα δούμε σπίτια και περιουσίες να χάνονται και ακόμη περισσότερους πολίτες να χάνουν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους.

Γιατί μπορεί η μέθοδος των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών να είναι η μέθοδος για να πιεστούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, και για να εισπραχθούν τα χρέη όμως η διαδικασία εκποίησής τους θα είναι μια βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας, με επιπτώσεις τόσο στην επιχειρηματική ζωή όσο και στην αγορά εργασίας.

Υπό την πίεση των Θεσμών, η όποια προστασία μέχρι τώρα έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση, μετράει μέρες, καθώς ο διαθέσιμος χρόνος τελειώνει και η λύση στο γόρδιο δεσμό για τα κόκκινα δάνεια περνάει από την αποφασιστικότητα να προχωρήσουν οι κατασχέσεις.

Τι θα φέρει ο νέος νόμος
Μέχρι σήμερα οι τράπεζες ήταν διστακτικές στο να προχωρούν σε αναδιαρθρώσεις διότι τα τραπεζικά στελέχη δεν ενέκριναν διαγραφές οφειλών υπό τον φόβο των πιθανών νομικών συνεπειών είτε για απιστία έναντι των μετόχων της τράπεζας, είτε για διακριτική μεταχείριση από ανταγωνιστικές ή άλλες επιχειρήσεις.

Με τις αλλαγές όμως που προωθούνται στη νομοθεσία θα καλύπτονται οι τράπεζες για την περίπτωση των αναδιαρθρώσεων, ενώ θα τροποποιηθούν οι πτωχευτικές διαδικασίες και θα τους δοθούν μεγαλύτερες δυνατότητες για μετοχοποίηση δανείων με δική τους πρωτοβουλία Με τις τροποποιήσεις στον νόμο για τα επιχειρηματικά δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, και με την αναθεώρηση του Κώδικα Δεοντολογίας για τα κόκκινα δάνεια θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων. Οι τράπεζες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την πολιτική ανοχής που είχαν και θα πιεστούν να προχωρήσουν είτε σε βιώσιμες ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις είτε σε πλειστηριασμούς.

Ο Πτωχευτικός Κώδικας με το τρίτο Μνημόνιο διευκολύνει τους ξένους επενδυτές αφου όποιο ποσό κι αν ζητα ένας επιχειρηματίας, στο τέλος το όποιο περιουσιακό στοιχείο της υπερδανεισμένης επιχείρησης, θα τεθεί σε εκκαθάριση και θα καταλήξει σε ένα πλειστηρισμό όπου τα funds μπορούν να φροντίσουν να μην ανέβουν οι τιμές.

Οι επιχειρηματίες στο πλαίσιο αυτό είναι σε απόγνωση και για να αποφύγουν τη ρευστοποίηση των εταιρειών τους, ζητούν να εξαγοραστούν από διάφορες επιχειρήσεις ακόμη και έναντι 1 ευρώ… Ταυτόχρονα, οι τραπεζίτες δέχονται πιέσεις από τα credit funds προκειμένου να πουλήσουν κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια σε τιμές που κυμαίνονται από 10% έως και 20% της ονομαστικής αξίας τους. Στο περιβάλλον αυτό ευρύτερης απαξίωσης πολλές ελληνικές επιχειρήσεις θα οδηγηθούν σε κλείσιμο και μεγάλος αριθμός πολύτιμων θέσεων εργασίας θα χαθούν….

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications