ΕΚΤΑΚΤΟ: Για πρώτη φορά αναπτύσσονται ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 μαζί με δυνάμεις του Ιράν και της Χεζμπολάχ 8 χλμ από το Ισραήλ(vid)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Για πρώτη φορά αναπτύσσονται ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 μαζί με δυνάμεις του Ιράν και της Χεζμπολάχ 8 χλμ από το Ισραήλ

– Κραυγή απόγνωσης και καταστροφής από τους τζιχαντιστές. Κραυγή απόγνωσης και καταστροφής έρχονται από τους διοικητές των τζιχαντιστών: Για πρώτη φορά αναπτύσσονται ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 8 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ στην Quneitra ενώ σαρωτικοί βομβαρδισμοί περίπου 100 επιδρομές ανά 24 ώρες ετοιμάζουν το έδαφος για να πέσει το ανατολικό Χαλέπι στα χέρια του συριακού Στρατού.

40 τύποι πυρομαχικών καταστρέφουν όλων των ειδών τις οχυρώσεις και τα τούνελ των τζιχαντιστών στο ανατολικό Χαλέπι.Το στρατηγικό σχέδιο Ρωσίας-Συρίας-Ιράν για Χαλέπι και…Γκολάν.Η επίθεση στο Χαλέπι έχει διπλό ρόλο: και να ξεριζώσει κυριολεκτικά τους τζιχαντιστές από το ανατολικό Χαλέπι και να οδηγήσει εκτός 120.000 σουνίτες Σύρους κατοίκους που έχουν παγιδευτεί στις γειτονιές υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών χωρίς νερό, φάρμακα, φαγητό. Φυλλάδια που έχει ρίξει ο συριακός Στρατός καλεί τους τζιχαντιστές να παραδοθούν…

Η ρωσική διοίκηση στη Συρία και το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων του συριακού Στρατού εργάζονται πάνω σε ένα τακτικό πλάνο που στόχο έχει να οδηγηθούν εκτός πόλης οι σουνίτες μαζί με τους αντάρτες προς τα τουρκικά σύνορα.Αν το πλάνο αυτό πετύχει -συντονίζεται με τις τουρκικές δυνάμεις- τότε οι πρόσφυγες θα μετακινηθούν από το Χαλέπι σε μια ζώνη ασφαλείας. Οι τουρκικές δυνάμεις θα παραδώσουν αυτή τη ζώνη ασφαλείας στον ρωσικό έλεγχο.

Το ίδιο σχέδιο αν πετύχει στην Β.Συρία θα μεταφερθεί και στο Νότο στα σύνορα με Ισραήλ. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει σε προηγούμενο άρθρο μας μεγάλες δυνάμεις του συριακού Στρατού, της Χεζμπολάχ, και του Ιράν συγκεντρώνονται στην Quneitra για να ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση εναντίον των τζιχαντιστών στα σύνορα με Ισραήλ και Ιορδανία. Η ίδια περιοχή κατοικείται από σουνίτες όπως στο ανατολικό Χαλέπι. Ο στόχος εδώ είναι πάλι να μετακινηθούν προς τα σύνορα με Ισραήλ και Ιορδανία.

Στη Quneitra αναπτύσσεται η 4η τεθωρακισμένης Μεραρχία, η ομάδα ελίτ του Μ.Άσαντ, μαζί με άρματα μάχης Τ-90. Για πρώτη φορά θα αναπτυχθούν ρωσικά άρματα μάχης 8 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην ισραηλινή πλευρά.Επιπλέον η Χεζμπολάχ έχει στείλει τις ειδικές δυνάμεις, Radwan, ενώ έχουν αφιχθεί και ιρανοί φρουροί.Ο Μ.Άσαντ διόρισε διοικητή της επιχείρησης έναν Δρούζο, τον Στρατηγό Osama Zhar a-din. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα και μέσα στο Ισραήλ που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις του.

Το Ισραήλ αναμένεται να δεχθεί τεράστιο κύμα προσφύγων από τις αεροπορικές επιδρομές και τα πυρά του πυροβολικού.Ιράν-Χεζμπολάχ-Συρία με κάλυψη της Ρωσίας αποφάσισαν σε ανώτατη σύσκεψη στις 15 Σεπτεμβρίου να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση του Ισραήλ στο Γκολάν λίγο μετά τον βομβαρδισμό της 90ης Ταξιαρχίας al-Shaar στην Quneitra.

pentapostagma.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications