27 Σεπ 2016

Διαμαρτυρία από τους Στρατιωτικούς! μην φοβάστε !για τη τσέπη τους πήγαν οχι για την Ελλάδα!!!

Έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης: Διαμαρτυρία από τους Στρατιωτικούς! μην φοβάστε !για τη τσέπη τους πήγαν οχι για την Ελλάδα!!

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ που δικαίωνε τους ένστολους για τα μισθολογικά τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν πλακάτ όπου αναγράφονται συνθήματα όπως «Καμμένε θυμήσου την υπόσχεσή σου», ενώ από τα μεγάφωνα που κρατούν παίζουν σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας. Οι εκπρόσωποί τους διαμηνύουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Διαμαρτυρία από τους Στρατιωτικούς! μην φοβάστε !για τη τσέπη τους πήγαν οχι για την Ελλάδα!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Κανείς δεν δουλεύει για τη ψυχή του παππού του. Μέχρι εδώ καλά.
Το λάθος βρίσκεται στο ότι, δεν μπορείς να δέρνεις άλλους που διαδηλώνουν για το ψωμί τους και ταυτόχρονα να ζητάς από αυτούς που υπηρετείς και σου λένε να τους δέρνεις, λεφτά, παίρνοντας την θέση των δαρμένων που εσύ που τώρα φωνάζεις έδερνες. Δεν ειναι δυνατόν πρώτα να δέρνεις και μετά να διαδηλώνεις.
Δεν γίνονται αυτά. Πρέπει να διαλέξουν οι αστυνομικοί με ποιόν είναι και να δείρουν αυτούς που πραγματικά πρέπει να δείρουν.......


Φίλος

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications