10 Σεπ 2016

Η Χίλαρυ Κλίντον έχει 1 χρόνο ζωής! …λέει Καθηγητής Ιατρικής Σχολής

Η Χίλαρυ Κλίντον έχει 1 χρόνο ζωής! …λέει Καθηγητής Ιατρικής Σχολής

Στο παρακάτω δημοσίευμα και βίντεο,υπάρχει αναφορά για τα προβλήματα υγείας της υποψήφιας Προέδρου,Χίλαρυ Κλίντον και στο βίντεο θα δείτε και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του 2015.

Δεν αποδεχόμαστε τα όσα λέγονται και γράφονται,απλά τα δημοσιεύουμε για να πάρετε μιά ιδέα που έχει φτάσει το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Χίλαρι Κλίντον ενδέχεται να έχει πραγματικά 1 χρόνο ζωής σύμφωνα με ιατρικά αρχεία που διέρρευσαν, δείχνοντας ότι έχει μια ασθένεια που ονομάζεται» υποφλοιώδεις αγγειακή άνοια».Ενώ πολλά βίντεο που έχουν γίνει σχετικά με την υγεία της, όλα αυτά έχουν χάσει τη σοβαρότητα της ασθένειάς της. Θα μπορούσε να πεθάνει πολύ σύντομα, δεδομένου ότι η αγγειακή άνοια είναι προοδευτική και έχει μια υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής 3-5 ετών.

Η Κλίντον στην πραγματικότητα έχει μια σοβαρή μορφή της νόσου που επηρεάζει την περιοχή του εγκεφάλου, η οποία περιλαμβάνει το εγκεφαλικό στέλεχος.»

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η Κλίντον βήχει πολύ στις τελευταίες ομιλίες της,στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.Το εγκεφαλικό στέλεχος ελέγχει τις πρωτόγονες λειτουργίες του σώματος όπως η αναπνοή,οι καρδιακοί παλμοί και την αρτηριακή πίεση. Όταν υπάρχει ισχαιμία σε αυτήν την περιοχή,η αναπνοή δεν λειτουργεί σωστά και ο βήχας της Χίλαρυ είναι εμφανής.Η Χίλαρι έχει προσπαθήσει να εξηγήσει ότι έχει «αλλεργικό βήχα.»

Στα ιατρικά αρχεία που θα δείτε στο βίντεο,αναφέρεται ότι η Χίλαρυ έχει «σύνθετες εστιακές επιληπτικές κρίσεις.» Πολλοί γιατροί δεν μιλούν έξω για την υγεία της Χίλαρυ. Εάν ειδικεύεστε στην Νευροχειρουργική, νευρολογία ή Νευραγγειακή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι προφανές ότι η Χίλαρι έχει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Αυτή μόλις και μετά βίας μπορεί να περπατήσει μέχρι τις σκάλες και δεν μπορεί να σταθεί πολύ ώρα.

corfiatiko.blogspot
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Χίλαρυ Κλίντον έχει 1 χρόνο ζωής! …λέει Καθηγητής Ιατρικής Σχολής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats