Ερασιτεχνικο βίντεο: Σε «Ιερό Πόλεμο» καλούν οι εξεγερμένοι "πρόσφυγες" και "μετανάστες" στην Λέσβο!
Ερασιτεχνικο βίντεο: Σε «Ιερό Πόλεμο» καλούν οι εξεγερμένοι

Ένα σοκαριστικό βίντεο για το ποιοι ακριβώς έρχονται στην χώρα κρυμμένοι ανάμεσα σε πρόσφυγες, μετανάστες και ταλαίπωρες ψυχές βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την εξέγερση του Σαββάτου στη Μυτιλήνη, όπου οι συγκεκριμένοι μετανάστες(;) αφού έκαναν εκτεταμένα επεισόδια, σπάζοντας αυτοκίνητα ανθρώπων που εργάζονταν στο hot spot της Μόριας, προχωρούσαν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας δυνατά «Τζιχάντ-Τζιχάντ».

Όπως είχαμε αναφέρει και το Σάββατο η Μυτιλήνη έγινε στόχος «μαύρων επιχειρήσεων» (black ops) καθώς κάποιοι «αόρατοι» μέσω τηλεφωνημάτων και διάδοσης ψευδών φημών διαμέσου συνεχόμενων τηλεφωνημάτων(!) επιχείρησαν (και κατάφεραν) να προκαλέσουν εξέγερση στο hot spot της Μόριας όπου φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες και παράνομοι αλλοδαποί μετανάστες.

200 Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους της Μυτιλήνης την νύχτα και τα έκαναν «λαμπόγυαλο» στο άκουσμα μιας διαδοθείσας φήμης (όπως αποκαλύφθηκε κάποιοι την διέρρευσαν επίτηδες) ότι υπήρχαν επτά νεκροί μετανάστες,πέντε Πακιστανοί και δύο Μαροκινοί, σε φορτηγό αυτοκινήτο σε ένα πλοίο που υποτίθεται ξεκίνησε από την Μυτιλήνη για κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας. Τώρα όμως υπάρχει και βίντεο που τους δείχνει να φωνάζουν την ανατριχιαστική φράση «τζιχάντ» μέσα σε μια χώρα η οποία τους υποδέχθηκε με άκρως φιλικό τρόπο.

Ειναι γνωστό άλλωστε ότι οι ισλαμιστές διεισδύουν στην Ευρώπη προσποιούμενοι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Το περιστατικό δεν μπορεί να μην συσχετισθεί και με αυτό που συνέβη στην Χίο πάλι το Σάββατο όπου δύο Ιρανοί παράνομοι μετανάστες βγήκαν από το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας της Σούδας και και διαμαρτυρόμενοι που δεν τους επιτρέπεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την υπόλοιπη Ευρώπη, διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο.

Τότε, οι οδηγοί κάποιων αυτοκινήτων βγήκαν και τους φώναξαν να βγουν στην άκρη, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο Ιρανούς να βγάλει ένα μαχαίρι και να αποπειραθεί να τραυματίσει με αυτό έναν από τους οδηγούς. Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία μέσα στους σχεδιασμούς της έχει ως στόχο την εγκατάσταση χιλιάδων μουουλμάνων προσφύγων και μεταναστών για να διεκδικήσει αργότερα την «προστασία» των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων.

Είναι πολύ βολικό για αυτήν διότι έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς λόγω θρησκείας. Σε ένα υποθετικό σενάριο μιας πολεμικής σύρραξης με την γειτονική χώρα θα ήταν εφικτή η ταυτόχρονη εξέγερση μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά και η πρόκληση ενός εσωτερικού μετώπου κατά των ελληνικών δυνάμεων. Το πόσο εφικτό είναι αυτό το αποδεικνύει το σαββατιάτικο περιστατικό. Δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications