25 Σεπ 2016

Απίστευτο: Άνοιξε τα μάτια λείψανο κοριτσιού που πέθανε πριν από τρεις αιώνες (Βίντεο)

Απίστευτο: Άνοιξε τα μάτια λείψανο κοριτσιού που πέθανε πριν από τρεις αιώνες (Βίντεο)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δεκάδες πιστοί που βρέθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της πόλης Guadalajara στο Μεξικό, όπου διατηρείται σε γυάλινο φέρετρο το σώμα της Santa Inocencia η οποία δολοφονήθηκε από τον πατέρα της μικρό κορίτσι, πριν από τρεις αιώνες.

Την ώρα που ένας πιστός κατέγραφε με κάμερα το ιερό λείψανο φαίνεται πως η Santa Inocencia φάνηκε να ανοίγει τα μάτια.Ενώ το λείψανο μοιάζει με γλυπτό, στην πραγματικότητα είναι το σώμα της νεαρής ιερομάρτυρος, το οποίο διατηρείται σε τέλεια διατηρημένο.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που θεωρούν πως πρόκειται περί πλαστού βίντεο, ωστόσο άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για… σημάδι από τον Θεό.

Η μικρή Μεξικανή Inocencia ήταν ένα κορίτσι που ήθελε να παραστεί στην πρώτη θεία κοινωνία μαζί όμως της το απαγόρευσε ο πατέρας της. Μόνη άρχισε να μελετά θρησκευτικά κείμενα όμως όταν μια μέρα αποφάσισε να ακούσει το κάλεσμα καλογριών και να πάει μαζί τους ο πατέρας της της ακολούθησε και την μαχαίρωσε θανάσιμα στο στήθος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτο: Άνοιξε τα μάτια λείψανο κοριτσιού που πέθανε πριν από τρεις αιώνες (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications