16 Σεπ 2016

Θρίλερ με ανθρώπινη καρδιά που βρέθηκε σε βενζινάδικο

Θρίλερ με ανθρώπινη καρδιά που βρέθηκε σε βενζινάδικο

Μία ανθρώπινη καρδιά, σε πλαστική σακούλα συντήρησης τροφίμων, βρέθηκε σε βενζινάδικο στο Οχάιο των ΗΠΑ, προκαλώντας συναγερμό στο εγκληματολογικό της τοπικής αστυνομίας.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στην πόλη Νόρφολκ, στο Οχάιο και μάλιστα από το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου, το οποίο έτυχε να σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο. Οι νοσοκόμοι και οι γιατροί απολάμβαναν ένα πρόχειρο γεύμα, όταν διέκριναν την πλαστική σακούλα στο χωράφι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο πάρκινγκ.

Ήμασταν κατά 95% σίγουροι, από την αρχή, ότι ήταν ανθρώπινη καρδιά, δήλωσε ένας από τους γιατρούς που την εξέτασαν. «Όμως αποτελεί μεγάλο μυστήριο, καθώς δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκε», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε σώμα χωρίς καρδιά, οπότε δεν είναι δυνατόν να εντοπίσουμε σε ποιον ανήκει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα. Μία πιθανότητα είναι να προέρχεται από κάποιο ιατρικό εργαστήριο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Δεν θέλουμε να πάρει έκταση το θέμα. Η πιθανότητα να αφαιρεί κάποιος τις καρδιές ανθρώπων, δεν μπορεί να συνεισφέρει στην ηρεμία της τοπικής κοινωνίας», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Οχάιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θρίλερ με ανθρώπινη καρδιά που βρέθηκε σε βενζινάδικο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats