Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο υπερπαραγωγή που έφτιαξαν στην cia για το ISIS: Ξανθό παιδάκι εκτελεί αιχμάλωτο! γιατι ναζιστές και κακοί ειναι η λευκη φυλη!!!
Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο υπερπαραγωγή που έφτιαξαν στην cia για το ISIS: Ξανθό παιδάκι εκτελεί αιχμάλωτο! γιατι ναζιστές ειναι οι λευκη φυλη!

Άλλο ένα σοκαριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι να εκτελεί έναν αιχμάλωτο των τζιχαντιστών έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος made in cia

Στο βίντεο συνολικής διάρκειας 15 λεπτών που φέρεται να έχει γυριστεί στη Μοσούλη του Ιράκ, πρωταγωνιστεί ένα μικρό ξανθό αγόρι. Το αγόρι που δεν φαίνεται να είναι πάνω από 10 ετών είναι ντυμένο με στολή παραλλαγής και αρχικά απειλεί κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι.

Στα επόμενα πλάνα το αγόρι φαίνεται να βρίσκεται πίσω από έναν άνδρα ντυμένο με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή των αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος έχει δεμένα τα μάτια του.

Κάποια στιγμή το αγόρι βγάζει από μια θήκη που έχει στον ώμο του το πιστόλι και το δίνει στον ενήλικα τζιχαντιστή που βρίσκεται στην πλάτη του. Αυτός οπλίζει και στη συνέχεια μαζί με το ξανθό αγόρι εκτελούν με μια σφαίρα τον αιχμάλωτο τους.

Το βίντεο φέρει τον τίτλο «But If You Return, We Will Return 3» και περιλαμβάνει τη θεση του Ισλαμικού Κράτους για τους βομβαρδισμούς σε βάρος του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικο Κράτος δίνει στη δημοσιότητα εικόνες με ανήλικους τζιχαντιστές καθώς τον Αύγουστο είχαν παρουσιάσει ένα εξίσου σοκαριστικό βίντεο με πέντε αγόρα να εκτελούν με πιστόλια τους αιχμαλώτους τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications