Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Αδόλφο Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό!
50 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Αδόλφο Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό! που δεν λέει κανεις απο τους εγκάθετους!

Αφορμή αυτού του άρθρου ειναι η αμορφωσιά και η ηλιθιότητα που βλέπω γύρο μου ας την πω άγνοια,οι δογματικές αριστερές αντιλήψεις(?) στο δε ίντερνετ τα πράγματα δεν ειναι καλύτερα! κυριαρχούν σελίδες αριστερών, απατεώνων και ηλίθιων! φτάνουν σε σημείο οι αμόρφωτοι με 10 πτυχία (παιδιά της ελιτ και λοβοτομημένοι απο τα σχολεια)να μας κανουν μαθήματα! για να δούμε λοιπόν μερικά πράγματα άγνωστα στην μαζα,αλλα και που δεν θα πει κανένας εγκάθετος δηθεν δημοσιογράφος και ιστορικός της ελιτ σε γνώστες ιστοσελίδες:

Στις 30 Ιανουαρίου του 1933, ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος της Γερμανίας. Από ένας άγνωστος στρατιώτης του πρώτου παγκοσμίου πόλεμου το 1919, έγινε ο πλοίαρχος ενός έθνους που ηταν απο καιρό στα χεριά μιας αριστοκρατικής ελίτ(εβραϊκής) κυρίως μεταξύ αριστερών κομμάτων. Ήταν από μια οικογένεια μεσαίας τάξης και κατά τα πρώιμη χρονιά της ζωής του, είχε ζήσει την πείνα. Έχει εκπληρώσει το όνειρο του κάθε φτωχού και της μεσαίας τάξης για ενα καλύτερο μέλλον, το οικονομικό θαύμα .

Ας εξετάσουμε τώρα τα πράγματα και τον Αδόλφο Χίτλερ/Ναζί τι έκαναν σε 5 χρόνια εξουσίας, που ποτέ δεν διδάσκονται ούτε αναφέρει κανεις απο τους δηθεν ιστορικούς, για να γίνει κάποιος γνωστός ιστορικός πρέπει να λέει την ιστορια οπως βολεύει κάποιους ετσι παίρνουν και επιδοτήσεις αν δείτε στα βιβλιοπωλεία τα 9 απο τα 10 βιβλία ειναι γραμμένα απο αριστερούς! . Αλλά γιατι δεν λενε τι έκανε ο Χίτλερ πριν τον πόλεμο?

"Η αλήθεια δεν γνωρίζει ανοχή, δεν δημιουργεί κρατούμενους, δεν είναι διαπραγματεύσιμη και δεν κάνει συμβιβασμούς. Δεν ειναι ιδεολογική αλλα αντικειμενική, και ειναι μια!! δεν ειναι ούτε γνώμη ούτε άποψη του καθενός σύμφωνα με αυτα που του έμαθαν.Η αλήθεια δεν ζητά απο κανέναν άδεια"

Ο εθνικοσοσιαλισμός (ΝΑΖΙ σε συντομία στα αγγλικά) ειναι ενα απο το πιο χειρότερο οικονομικό και κοινωνικό συστήματα στην ιστορία της γης, που έγινε διάσημο για την "απάνθρωπη συμπεριφορά" και λοιπες αερολογίες, τύπου τον πλήρωναν μασόνοι ,ηταν εβραιος κλπ κλπ κλπ που μονο οι αμόρφωτοι πιστεύουν....Να δούμε την αλήθεια; Εθνικοσοσιαλισμός! γνωστο ως "ναζισμός" ή όπως είχε πει και η Σάβιτρι Ντέβι: Το κίνημα είναι νέο, αλλά οι ιδέες είναι παλιές!! Savitri Devi, Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια!πράγματι!!! κάτι αντίστοιχο είχαν οι αρχαίοι Έλληνες πριν την "δημοκρατία"! οι αρχαίοι Σπαρτιάτες μάλιστα είχαν τα ίδια, οπως περί φυλετικής υγείας κτλ! αφου δεν πήγαινε κάνεις σε πόλεμο αν δεν είχε απόγονους!μην σκοτωθεί και δεν αφήσει απόγονους! οι λεγόμενοι "ιστορικοί" σας τα είπαν αυτα? οι Σπαρτιάτες ήσαν Δωριείς που κατέβηκαν απο τον βορά εκτός Ελλάδας!!δεν φύτρωσαν εκεί!... Μάλιστα επειδή δεν μπορούσαν να προφέρουν το γερμανικό Nationalsozialismus ( Εθνικοσοσιαλισμός) το έκαναν "ναζι"nazism, συντόμευση της γερμανικής λέξης,οτιδήποτε άλλο λένε ειναι ψευδή!

Ποίος ξέφυγε απο τους Διεθνές Χρηματοδότες?
Όταν ο Χίτλερ πήρε την εξουσία ,(νόμιμα τον εξέλεξε ο λαος άρα κατι περί δικτάτορας που πιπιλίζουν δεν ισχύουν,(γιαυτό έλεγαν να μην κάνουν διάκριση αναμεσα στο Χίτλερ και στον λαό όταν έκαναν ολοκαυτώματα ολόκληρες πόλεις!που φυσικά ελάχιστοι ξέρουν! κανονικές Γενοκτονίες, ολοκαυτώματα, εθνοκαθάρσεις το 1945! ) άπλα έβγαλε εκτός νομού ολα τα κομμουνιστικα κόμματα τα οποία ειναι εβραϊκά! ολα ανεξαίρετος!) το δημόσιο ταμείο ήταν άδειο. Αμέτρητα σπίτια και αγροκτήματα χάθηκαν απο ιδιώτες απο Τράπεζες(ελεγχόμενες απο Εβραίους).

Η πρώτη «εφεύρεση» του Τρίτου Ράιχ ήταν να φύγει μακριά απο το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το οποίο έκανε την χρηματοδότηση του χρέους? δηλαδή τοκογλυφία ίδια ιστορια που γίνεται σημερα παντού. (Αυτή η πράξη κατά πάσα πιθανότητα ηταν η αίτια του Β 'Παγκόσμιου Πόλεμου που κήρυξαν οι Εβραίοι στην Γερμανία.) Η Ναζιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της. Είχε ένα στερεό, σταθερό νόμισμα, και όχι πληθωρισμό.

Reichsmark (Essai)
Γερμανικό μάρκο Reichsmark (Essai)

Ακμάζουσα οικονομία, χαμηλή ανεργία και μηδέν πληθωρισμός.
Όταν ο Χίτλερ πήρε την εξουσία,δεν έφτανε ένα καρότσι γεμάτο νομίσματα για να αγοράσεις ένα καρβέλι ψωμί.Οι Γερμανοί ζούσαν σε καλύβες, δεν είχαν δουλειά, και λιμοκτονούσαν (Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης). Ο Χίτλερ ξεκίνησε ένα εθνικό πρόγραμμα, με την εκπόνηση ενός σχεδίου δημοσίων έργων που περιλάμβανε κατασκευή νέων δρόμων, γέφυρες, φράγματα, κανάλια, και των λιμενικών εγκαταστάσεων και τον έλεγχο των πλημμυρών, την επισκευή των δημόσιων κτιρίων και των ιδιωτικών κατοικιών. Όλα αυτά απο το νέο νόμισμα γνωστό και ως γερμανικό μάρκο Reichsmark (Essai)το νέο νόμισμα ήταν απαλλαγμένο από τους Διεθνής χρηματοδότες = Εβραίους. " Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να είναι νοικοκυρές,νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν σε άνεργους άνδρες. Μέσα σε δύο χρόνια, το πρόβλημα της ανεργίας είχε λυθεί, και η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της.!!!

Υπάρχει συχνά ο ισχυρισμός, ότι η επιτυχία του Χίτλερ στην αναγέννηση της οικονομίας της χώρας του, βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στις κρατικές δαπάνες και στον επανεξοπλισμό. Αυτό είναι ένας μύθος. Όπως σημείωσε ο διάσημος Βρετανός ιστορικός AJP Taylor : η οικονομική ανάκαμψη της Γερμανίας, η οποία ήταν πλήρης από το 1936, δεν στηρίζεται σε επανεξοπλισμό! προκλήθηκε κυρίως από δαπάνες για δημόσια έργα, ιδίως σε δρόμους,κρατικές επιχειρήσεις κτλ, και αυτές οι δημόσιες δαπάνες είχαν τονώσει τις ιδιωτικές δαπάνες, επίσης, όπως είχε πει : Ενώ σχεδόν όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη περίμεναν ένα μεγάλο πόλεμο, ο Χίτλερ ήταν ένας άνθρωπος που ούτε είχε προγραμματίσει ενα τέτοιο πόλεμο, ούτε ήθελε πόλεμο. " AJP Taylor, από το Σεράγεβο στο Πότσνταμ (Harcourt Brace Jovanovich, 1975), σελίδα 140.

Ισχυρές οικογενειακές αξίες

Ισχυρές οικογενειακές αξίες:
Διατηρώντας την παραδοσιακή οικογενειακή τιμή ήταν το δόγμα των Ναζί, επειδή θεωρούσαν ότι υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο στα παιδιά, στην οικογένεια και στην συντροφικότητα. Ο Χίτλερ έδωσε στην οικογένεια την αληθινή θέση της. Ήταν ευρέως γνωστό οτι θαύμαζε και είχε μεγάλη εκτίμηση για την μητέρα η μάνα. Φτωχές οικογένειες βοηθήθηκαν με οικονομικά κίνητρα. Οικογενειακά επιδόματα, δάνεια γάμου και επιδοτήσεις παιδιού δόθηκαν στην κοινωνία της Γερμανίας.

Προγράμματα και εργαζόμενοι με Πρόνοια:
Η καλύτερη κυβέρνηση που είχε γνωρίσει ο άνθρωπος, το ναζιστικό κόμμα προώθησε μια καθαρισμένη φιλελεύθερη αντίληψη για την ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου των γερμανών πολιτών σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Για να τονωθεί το πνεύμα ,η συντροφικότητα και η ευτυχία, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πολυάριθμα προγράμματα και ειχαν συσταθεί αυστηροί κανόνες στους υπαλλήλους για αυτο.Ο Φίλος του Αδόλφου Χίτλερ ο δημιουργός της Porsche, και του σκαραβαίου (Volkswagen Beetle) το 1931 ίδρυσε την εταιρεία Porsche GmbH, με πρώτο project της εταιρείας η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου με φτηνή παραγωγή και χαμηλή τιμή αγοράς, το οποίο ονόμασε Volkswagen (αυτοκίνητο του λαού). Το πρόγραμμα αυτό το χρηματοδότησε ο Αδόλφος Χίτλερ.

1) Υψηλά επιδοτούμενα Διεθνή ταξίδια διακοπών.
2) Μεταξύ 1933-1938 Δύναμη μέσω της Χαράς (KDF) θέατρα και συναυλίες εκδηλώσεις για 32 εκατομμύρια ανθρώπους. 2 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν κρουαζιέρες και εκδρομές σε Σαββατοκύριακα και 11 εκατομμύρια πήγαν ταξίδια.
3)Οι Ναζί εξασφάλιζαν ότι κάθε πολίτης είχε ένα ραδιόφωνο.
4) Η εβδομάδα ηταν 5 ημέρες.
5) Δωρεάν Δημόσια Υγεία.
6)Τα Συνδικάτα είχαν απαγορευτεί. Όλοι οι εργαζόμενοι έπρεπε να ενταχθούν στο γερμανικό μέτωπο εργασίας.Οι Απεργίες για υψηλότερους μισθούς είχαν απαγορευτεί.
7) Μεγάλα εργοστάσια έπρεπε να παρέχουν χώρους ανάπαυσης, καφετέριες, αποδυτήρια, ακόμη και χώρους διασκέδασης και πισίνες
8) Επίσης, απαγόρευσε το «λοκ άουτ» για τις βιομηχανίες, η "αντίστροφες απεργίες" .

Οργανωμένη Βιομηχανική παραγωγή
Το 1933 οι Ναζί έθεσαν σε εφαρμογή την πολιτική της αυτάρκειας. Ο στόχος ήταν η αυτάρκεια. Η βιομηχανική παραγωγή ελεγχόταν για να παράγει όχι τι είναι το πιο επικερδής, αλλά οτι ηταν απαραίτητο για τους Γερμανούς. Έμφαση δόθηκε σε οτι παραγόταν εντός της Γερμανίας, επομένως λιγότερη εισαγωγή, χρέος ελεύθερο.

Οργανωμένη Γεωργία:
Το 1933 εντάχθηκαν νέες πολίτικες και Νόμοι για φάρμες. Στο ναζιστικό νόμο για φάρμες, οι αγρότες οργανώθηκαν και ελέγχονται αυστηρά για στην παραγωγή όχι τι είναι πιο επικερδής, αλλά αυτά που απαραίτητα για μια χωρα και τους Γερμανούς. Για να αντισταθμιστεί την απώλεια κέρδους, οι γεωργοί ειχαν 100% πωλήσεις των προϊόντων τους και με επιδοτήσεις.

Εξάλειψη της εγκληματικότητας
Οι Ναζί υιοθέτησαν όλα τα μέσα για να κρατήσουν μακριά τους απροσάρμοστους και εγκληματικά στοιχεία από τη γη τους και να τους κανει ανθρώπους δίνοντας θέσεις εργασίας. Προκειμένου να τους ενθαρρύνει σε μια πιο ειρηνική ζωή, ο Χίτλερ απαγόρευσε γενικές απεργίες στους δρόμους της πόλης. Με όλους τους ιστορικούς να λενε,οτι κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου, ήταν ασφαλές να περπατάς στους δρόμους τη νύχτα και οι άνθρωποι φιλήσυχοι, δεν υπήρχαν οποιουδήποτε είδους διαρρήξεις, κλοπές, εμπρησμοί, η δολοφονίες. Οι παραβάτες της ειρήνης πηγαίναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και ειχαν τιμωρηθεί αυστηρά (οι παραβάτες της ειρήνης ποιοι ειναι; κομμουνιστες αναρχικοί Εβραίοι!και λοιπά αποβράσματα και τέρατα της φύσεως).

Κανένας δεν θα λιμοκτονήσει, ούτε θα παγώσει μέχρι θανάτου!
Η Winterhilfswerk (WHW) ήταν μια ετήσια μονάδα από την Εθνική sozialistische Volkswohlfahrt (ο Εθνικός Λαϊκός Οργανισμός Πρόνοιας). Η Ναζιστική Γερμανία είχε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα δημόσιας κοινωνικής πρόνοιας στην ιστορία,που βασίζεται στη φιλοσοφία ότι όλοι οι Γερμανοί θα πρέπει να μοιράζονται ένα βιοτικό επίπεδο.Το σλόγκαν ήταν «Κανένας δεν θα λιμοκτονήσει, ούτε θα παγώσει».Το γενικό καλό, το κοινό αίσθημα προς εκείνους που έχουν ανάγκη, και να ανταλλάξουν το πνεύμα συντροφικότητας.

Εκστρατεία κατά του καπνίσματος:
Οι Ναζιστικοί γιατροί, σύμφωνα με την εκστρατεία τους για τη δημόσια υγεία ήταν οι πρώτοι που εκαναν την σύνδεση του καπνίσματος με τον καρκίνο του πνεύμονα. Οι Ναζί απαγόρευσαν το κάπνισμα στα εστιατόρια και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επικαλούμενη τη δημόσια υγεία, ρυθμίζονται κανόνες για την διαφήμιση του καπνίσματος και των τσιγάρων, ο φόρος καπνού αυξήθηκε, ιατρικές διαλέξεις οργανώθηκαν για τους στρατιώτες και προωθήθηκε η αγωγή υγείας για μια καλύτερη ζωής.Οι Ναζί είχαν τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις κατά του καπνίσματος σε όλη την ιστορία. Αρκετές οργανώσεις υγείας στη ναζιστική Γερμανία,υποστήριζαν ότι το κάπνισμα προκαλεί αυξημένο τον κίνδυνο σε έγκυες γυναίκες, που σημερα ειναι γνωστό γεγονός.Απαγορεύεται η πώλησης τσιγάρων στις γυναίκες. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε άτομα ηλικίας κάτω των 18.
Η Γερμάνια είχε τα χαμηλότερα ποσοστά ατόμων που καπνίζαν.
Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους.
Αρχικά τοποθετήθηκε φωτογραφίες των πνευμόνων κλπ στα πακέτα των τσιγάρων(σας θυμίζει κατι;).Πρώτοι οι Ναζί άρχισαν τον έλεγχο των μεθυσμένων οδηγών..Η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση απαγορεύονται. Τέλος πρώτου μέρους, θα ακολουθήσει και δεύτερο! Και προκαλώ οπουδήποτε να πει οτι δεν ηταν ετσι...Γιαυτό τρέμουν τον "ναζισμό" οπως τον λένε γιατι χάνουν το έλεγχο!!!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μπράβο!
Πολύ τα ξέρουν αυτά
Ελάχιστοι τολμούν να τα πουν
Όχι πως θα αλλάξει κάτι στην ευρεία αντίληψη,αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκαφη

Η ευρεία αντίληψη θα αλλάξει αδερφέ, όταν μάθετε να σχολιάζετε επώνυμα. Γιατί ελάχιστοι τολμούν να τα πούν? Εσύ τι φοβάσαι και δεν τολμάς?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications