"Πολιτισμένοι" Πακιστανοι που κουβαλούν Ευρώπη: 28χρονη στο Πακιστάν βιάστηκε και μετά στραγγαλίστηκε για… λόγους τιμής

Μία απίστευτη ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μία Βρετανίδα με καταγωγή από το Πακιστάν, την οποία φέρεται να σκότωσε ο πρώην σύζυγός της, με συνεργό τον πατέρα της! Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η γυναίκα είχε υποστεί βιασμό, πριν στραγγαλιστεί για… λόγους τιμής!

Συγκλονιστικά τα στοιχεία

Η Σάμια Σαχίντ άφησε την τελευταία της πνοή στο Πακιστάν, σε ένα έγκλημα τιμής, όπως συνηθίζουν να αναφέρουν οι αστυνομικοί. Η 28χρονη γυναίκα από το Μπράντφορντ, πέθανε τον Ιούλιο στην επαρχία Πουντζάμπ και από τότε η υπόθεσή της διερευνάται από την αστυνομία. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι έχει καλέσει τη μητέρα και την αδερφή της να επιστρέψουν στο Πακιστάν, προκειμένου να διερευνήσει το ρόλο τους σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο έλαβε άλλες διαστάσεις, μετά τη διαπίστωση ότι η 28χρονη γυναίκα είχε υποστεί βιασμό πριν τη δολοφονία της.

Τόσο ο πατέρας, όσο και ο πρώην σύζυγός της ελέγχονται από το δικαστήριο για το θάνατό της και έχουν ήδη συλληφθεί. Όπως αναδείκνυεται από την έρευνα, ο πρώην σύζυγός της, Τσάουντρι Μουχαμάντ Σακέελ, στραγγάλισε την κοπέλα με το ίδιο το κασκόλ της. Ο πατέρας της Τσάουντρι Μουχαμάντ Σαχίντ, συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργειας στο φόνο της κόρης του.

Η 28χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί την οικογένειά της, πριν αναφερθεί ως νεκρή, ενώ οι συγγενείς της υποστήριζαν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ο δεύτερος σύζυγός της, Σαγιέντ Μουχτάρ Καζίμ, υποστηρίζει ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής, καθώς η οικογένειά της δεν ενέκρινε το γάμο τους. Από τις εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ νωρίτερα είχε υποστεί βιασμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications