Χειροτερεύει η κατάσταση στη Χίο:Πλησιάζουν τους 3.500 οι "πρόσφυγες" καμια λύπηση αρκετά τόσα χρονιά!ζήτω ο συριζα!το νου σας τους ναζι ανεγκέφαλοι!
Χειροτερεύει η κατάσταση στη Χίο:Πλησιάζουν τους 3.500 οι

Αυτοί δεν ηταν που καταψήφισαν το νέο ΠΑΣΟΚ? αυτοί δεν ειναι που μας λενε "ναζι" που τους λέγαμε τα αυτονόητα απο πριν το βγάλουν;(σε αυτη την χωρα οποιος δεν ακολουθάει την μαζα σαν πρόβατο ειναι ναζι!μαλιστα ειναι και τρελοί και χαμηλής νοημοσύνης οποίοι δεν πάνε μαζί με τα γιδοπρόβατα, οπως τους λενε!) αυτοί δεν συνεχίζουν να διαβάζουν τις ίδιες ιστοσελίδες αριστερών? (τον ίδιο κόσμο εχουν ακομα, τι και αν τους κοροϊδεύουν μέρα νύχτα!!) αυτοί δεν ψηφίσαν υπέρ της εισβολής? ολα αυτά εκαναν, οχι μόνο εκεί, αλλα σε όλη την χωρα! απο εδω και πέρα θα πληρώσουν την ηλιθιότητα τους!

Σε μια περίοδο αιχμής για τα νησιά λόγω τουριστικής περιόδου, η Χίος βίωσε και βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η παρουσία χιλιάδων προσφύγων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών στο νησί βρίσκονται 3.187 άτομα χωρίς κανείς να γνωρίζει αν υπάρχει σχεδιασμός για την αποσυμφόρηση των δομών της Χίου.

Οι εξαγγελίες για άμεση αναχώρηση προσφύγων το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αποδείχθηκαν κενές περιεχόμενου αφού μέχρι στιγμής μόλις μερικές δεκάδες μετανάστες έχουν μεταβεί στην ηπειρωτική Ελλάδα. Από την άλλη οι ροές συνεχίζονται κανονικά αφού ανά δύο ή τρεις ημέρες αποβιβάζονται στο νησί καραβάνια των 50 ή 100 ατόμων.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε φθάσει τα 3.500 άτομα», ανέφερε στον «Πολίτη Χίου» στέλεχος του Λιμεναρχείου Χίου.Παράλληλα οι εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για περίπου 200 άτομα που από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να φύγουν παράνομα από τη Χίο, παρά την απαγόρευση των Υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications