ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΛΟΓΩ…ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
 ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΛΟΓΩ…ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής σε Ψυχάρη και κόμματα της διαπλοκής - Αθώωσε τον κομμουνιστή βαρόνο η κλεπτοκρατία! Πήγε και εξαφανίστηκε…Έξαλλος ο Κασιδιάρης…

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης προσήλθε σήμερα στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.Ωστόσο, στην αρχή της διαδικασίας ο κ. Ψυχάρης κατέθεσε έγγραφο, το οποίο διαβάστηκε από τη γραμματέα της Επιτροπής και μέσω αυτού ο εκδότης αποκάλυπτε πως πάσχει από ήπιας μορφής Πάρκινσον και έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά. Στη συνέχεια πάντως, αν και μέλη της επιτροπής της Βουλής τον ρώτησαν αν θέλει να διακοπεί η διαδικασία, ο κ. Ψυχάρης είπε πως επιθυμεί να συνεχιστεί.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος υποστήριξε ότι πρέπει να διακοπεί η διαδικασία λόγω προφανών προβλημάτων υγείας του κου Ψυχάρη.Ψυχάρης: θέλω να συνεχίσω
Λάππας: Συμφωνώ με τον πρόεδρο.
Βορίδης : Να μην εξεταστεί αλλά δια αντιπροσώπου
Κασιδιάρης: εφόσον δεν υπάρχει χαρτί δημοσίου νοσοκομείου να γίνει κανονικά η εξέταση
Λοβέρδος: η βάσανος της εξεταστικής – ένας μάρτυρας μπορεί να δύναται και εγγράφως να κάνει διευκρινίσεις… πρέπει να διακόψουμε Καραθανασόπουλος: ο καθένας μπορεί να κρίνει τη σοβαρότητα του κου Ψυχάρη – να προστατέψουμε τη σοβαρότητά μας και να διακοπεί η συνεδρίαση

Μαυρωτάς: θα ήταν κωμωδία να συνεχίσουμε τη διαδικασία, ο κος Ψυχάρης μπορεί να θέλει να απαντήσει αλλά εμείς δεν μπορούμε να ακούσουμεΔ. Καμμένος: έχω προσληφθεί από τα ήξεις αφήξεις του κου Ψυχάρη ο εγωισμός που δείχνει δεν μας απασχολεί σε αυτή τη φάση …δεν μπορούμε του δώσουμε βήμα.

Ν.Νικολόπουλος : επαναλαμβάνω ότι μέσω του καναλιού της βουλής μας παρακολουθούν πολίτες που έχουν πληροφορηθεί με πολλά πρωτοσέλιδα του Βήματος ότι είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον πρωθυπουργό και σήμερα ζούμε αυτή την ιλαροτραγωδία…
Χθες ο Σταύρος Ψυχάρης είχε ενημερώσει -με επιστολή που συνοδευόταν από ιατρική βεβαίωση- την Εξεταστική Επιτροπή ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλημάτων υγείας που επηρεάζουν την εκφορά του λόγου και τη δυνατότητά του να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής, το επεισόδιο με τον επικεφαλής του ΔΟΛ, σχολιάζεται ως εξής: «Ηλίας Κασιδιάρης: «Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο! Να μη φύγει και να εξεταστεί υποχρεωτικά από την επιτροπή ο συνομιλητής του Τσίπρα. Συμπεριφορά τραβεστί ο Βορίδης»

Όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενωμένο καθάρισε τον αρχιδιαπλεκόμενο Ψυχάρη, που έπινε ατάραχος τον καφέ του και έπαιζε θέατρο σήμερα στη βουλή. Σύριζα, ΝΔ και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος απάλλαξαν παράνομα τον Ψυχάρη από την ανάκριση στην εξεταστική επιτροπή.

Σφοδρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής: «Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, πρέπει να καταθέσει υποχρεωτικά για τα σκάνδαλα του ΔΟΛ, του MEGA, της ENERGA και της ΤΕΡΝΑ». Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τις μυστικές συναντήσεις Ψυχάρη-Τσίπρα, στις οποίες ο διαπλεκόμενος βαρόνος είχε άριστη ικανότητα επικοινωνίας.

Ο δικηγόρος της ENERGA Βορίδης ειρωνεύτηκε (στα κρυφά) τον βουλευτή μας, για να λάβει την απάντηση: «Αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά, αλλά συμπεριφορά τρ@βεστί».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications