Μουσουλμάνοι μετανάστες καίνε λεωφορείο με ΜΟΛΟΤΟΦ στη Γαλλία και κάνουν «γυαλιά-καρφιά» γραφείο Μετανάστευσης στην Γερμανία! (BINTEO)
Μουσουλμάνοι μετανάστες καίνε λεωφορείο με ΜΟΛΟΤΟΦ στη Γαλλία και κάνουν «γυαλιά-καρφιά» γραφείο Μετανάστευσης στην Γερμανία! (BINTEO)

Mια συμμορία μουσουλμάνων μεταναστών ενεδρεύει ένα αστικό λεωφορείο το οποίο κατακαίει με σωρεία ρίψεων βομβών μολότοφ.

Δείτε δύο βίντεο με σκηνές από το όχι και τόσο μακρινό ελληνικό μέλλον ως προς την συγκέντρωση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, που έρχονται από δύο υποτίθεται εξελιγμένες και ισχυρές χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης του Ντόρμουντ ξεσπάνε συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και προσφύγων και από Παρίσι όπου μια συμμορία μουσουλμάνων μεταναστών ενεδρεύει ένα αστικό λεωφορείο το οποίο κατακαίει με σωρεία ρίψεων βομβών μολότοφ.

Στο πρώτο βίντεο τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Ντόρτμουντ γίνονται στην αίθουσα αναμονής όπου περιμένουν οι μετανάστες-πρόσφυγες να καταγραφούν και να αιτηθούν πολιτικό άσυλο. Ο λόγος του ξεσπάσματος της βίας παραμένει άγνωστος.Αμέσως μετά στο δεύτερο βίντεο εικονίζεται μια συμμορία μουσουλμάνων σε προάστιο του Παρισιού να σταματούν κατόπιν ενέδρας ένα λεωφορείο στο Saint-Denis κατά τις 1 η ώρα ξημερώματα Πέμπτης.

Οι μασκοφόροι έχουν δημιουργήσεις ένα οδικό μπλόκο και απειλούν τον οδηγό του λεωφορείου και σπάζουν τα τζάμια και μετά βάζουν φωτιά στο λεωφορείο. Ευτυχώς οι επιβάτες «δραπέτευσαν» αλλά μέχρι πότε;Ποιος εγγυάται ότι κάποτε δεν θα τους «τσουρουφλίσουν» μαζί με το λεωφορείο;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications