Ν.Τραμπ: «H Xίλαρι Κλίντον θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο» - Τί συμβαίνει με την υγεία της; (vid)
Ν.Τραμπ: «H Xίλαρι Κλίντον θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο» - Τί συμβαίνει με την υγεία της; (vid)

Σοβαρή αποκάλυψη από στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται μάλιστα σε θέση-"κλειδί" της προεδρικής του εκστρατείας είχαμε πριν λίγο. Ο John Jaggers μιλώντας φυσικά εξ ονόματος του Ν.Τραμπ αποκάλυψε πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο!

Ο John Jaggers, ο οποίος "τρέχει" την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να κρύψει τη σοβαρή ασθένεια της, «φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου» ενώ περπατούσε χωρίς άνεση δείχνοντας ότι πονάει.

Μια ασθένεια που θα της στερήσει και τη ζωή όπως ισχυρίζεται ο Jaggers. Όπως είχαμε αποκαλύψει σε άρθρο μας η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλιντον παθαίνει ξαφνικές κρίσεις.Μήπως καταρρέει κάτω από το άγχος των προεδρικών εκλογών και των ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων που έχει ή υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία κρατούνται κρυφά.

Κύρια πηγή προβληματισμού το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε το Δεκέμβριο του 2012 όταν μια φλέβα είχε υποστεί θρόμβωση ανάμεσα στον εγκέφαλο και στο κρανίο της, πίσω από το δεξί της αυτί.Βέβαια πολλοί τότε είχαν μιλήσει για εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υποβάθμισαν αργότερα σε θρόμβωση μπορεί όμως αυτό να της έχει προκαλέσει στη συνέχεια ελλειπτικού τύπου κρίσεις;

Σύμφωνα με το έγκυρο αμερικανικό breitbart.com η απουσία της Χίλαρυ Κλιντον τον Δεκέμβριο του 2015 για ένα μήνα από κάθε δημόσια εμφάνιση πιθανό να οφείλεται σε νέα εγχείριση που πραγματοποιήθηκε στον εγκέφαλο απόρροια του επεισοδίου του 2012.

Σύμφωνα με τον John Cardillo ο οποίος δούλευε ως ειδικός για θέματα ασφάλειας VIP στην αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε πως γνωρίζει πως η υποψήφια των Δημοκρατικών δεν μπορούσε καν να περπατήσει στο αυτοκίνητο μετά από ομιλίες που έδινε κατά της διάρκεια της προεκλογικής της καμπάνιας. «Την πληροφορία αυτή την έλαβα τόσο από ένα ομοσπονδιακό πράκτορα όσο και από ένα πράκτορα του NYPD ο όποιος δούλεψε κοντά στην Κλίντον ως προσωπικό ασφάλειας» είπε ο Cardillo.

Ο Roger Stone ένας σύμβουλος του ρεπουμπλικανικού κόμματος δήλωσε αναφορικά με τα προβλήματα υγείας της Χ.Κλιντον: «Ένας σημαντικός αριθμός από στελέχη των Δημοκρατικών και πολύ γνωστά είχαν εκφράσει το 2015 τον προβληματισμό τους για τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να μετάσχει της προεδρικής κούρσας κυρίως λόγω της μειωμένης αντοχής της».

"Λάδι στη φωτιά" των φημών περί διαταραγμένης υγείας έριξε μια φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ενέτεινε τις ανησυχίες για την υγεία της προεδρικής υποψηφίου καθώς στην επίμαχη φωτογραφία εικονίζεται η 68χρονη Χίλαρι να ανεβαίνει με δυσκολία τα μόλις τρία σκαλοπάτια ιδιωτικής κατοικίας υποβοηθούμενη από άνδρες της ασφάλειάς της και μάλιστα να υποβαστάζεται ακόμα και όταν είχε φτάσει στην βεράντα του σπιτιού.

Θεωρία συνομωσίας ή αλήθεια;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications