Ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στους τζιχαντιστές στην Συρία VIDEO
Ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στους τζιχαντιστές στην Συρία

Η Ρωσία έκανε πριν από λίγο, χρήση βαλλιστικών πυραύλων σε αιφνιδιαστική επιδρομή με στόχο τις περιοχές που ευρίσκονται οι ισλαμιστές της οργάνωσης Jaish Al-Islam στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, ανέφεραν ανεπιβεβαίωτες πηγές την Πέμπτη, στο ιρανικό πρακτορείο FNA.

«Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν περιοχές της Jaish Al-Islam με τη χρήση βαλλιστικών πυραύλων και οι επιθέσεις προκάλεσαν μια τεράστια έκρηξη στις περιοχές που επλήγησαν», δήλωσαν οι πηγές, στο πρακτορείο New Arab news.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κόλαση του δάντη δεν μπορεί να περιγράψει το σκηνικό που δημιουργήθηκε στην περιοχή . Όσο για τις απώλειες τις υλικές ζημιές καθώς τους θανάτους και τους τραυματισμούς , αυτοί δεν έχουν αναφερθεί, διότι πολύ απλά επικρατεί πανικός.

Η επίθεση των ρωσικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε από πολεμικό πλοίο ή υποβρύχιο που ευρίσκονται στις ακτές της Συρίας.Πρόκειται καθαρά για εκδίκηση ρωσικού τύπου.Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών των ρωσικών δυνάμεων ( GRU) , σύμφωνα με δημοσίευμα στο ρωσικό τύπο ανακάλυψε ότι το ρωσικό ελικόπτερο με τους επιβαίνοντες βλήθηκε από πύραυλο STINGER , τους οποίους κατέχουν οι ισλαμιστές αντάρτες.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει την κατάρριψη ενός μεταφορικού ελικοπτέρου τύπου Mi-8 , από την οποία σκοτώθηκαν πέντε άτομα τα οποία προηγουμένως μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην επαρχία Idleb.Στην συνέχεια οι ισλαμιστές διαπόμπευσαν τα πτώματα των άτυχων πιλότων ειδικά όταν βρήκαν τις εικόνες του Ιησού Χριστού στα προσωπικά τους στοιχεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications