2 Αυγ 2016

Ρωσία: Όπως κι εάν λέγεται η Αλ Νούσρα θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Ρωσία: Όπως κι εάν λέγεται η Αλ Νούσρα θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Στις 28 Ιουλίου του Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, μετονομάστηκε σε Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ κι ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις σχέσεις του με την Αλ Κάιντα.

Ωστόσο, η ρωσική κυβέρνηση λέει ότι θα συνεχίσει να πολεμά τη συγκεκριμένη οργάνωση όπως κι εάν λέγεται.«Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ότι όλες οι προσπάθειες των τρομοκρατών να αλλάξουν την εικόνα τους είναι μάταιες», αναφέρει η ρωσική κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

«Δεν έχει σημασία πώς η Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα αυτοαποκαλείται, ήταν και παραμένει μια παράνομη τρομοκρατική οργάνωση που δεν έχει άλλο στόχο από το να δημιουργήσει ένα λεγόμενο ισλαμικό χαλιφάτο με σκληρές και βάρβαρες μεθόδους», αναφέρει η ρωσική κυβέρνηση.

«Ο συνεπής αγώνας ενάντια σε αυτούς τους συμμορίτες θα συνεχιστεί με την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε συνέντευξή του στο ARA News, το μέλος της ηγεσίας της πρώην Αλ Νούσρα, Αμπού Σαέεντ Αλ Χολάντι, αποκάλυψε ότι η τελική απόφαση για τη διακοπή των σχέσεων της οργάνωσής του με την Αλ Κάιντα και τη μετονομασία της πάρθηκε όταν πλέον οι Αμερικανοί άρχισαν να συνεργάζονται με τους Ρώσους ενάντια στην Αλ Νούσρα στη Συρία.

«Όταν ακούσαμε σχετικά με την επικείμενη αμερικανορωσική συνεργασία ενάντια στη «συριακή επανάσταση», πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώσαμε νωρίτερα», είπε ο Αλ Χολάντι.

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να δείξουμε την πραγματικότητα και να λάβουμε περισσότερη υποστήριξη από τον πληθυσμό και άλλες ένοπλες ομάδες. Αυτό θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε από τις επιθέσεις με τη μικρότερη ζημιά, ίσως και να γυρίσουν και υπέρ μας», είχε δηλώσει ο τζιχαντιστής αξιωματούχος στο ARA News.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσία: Όπως κι εάν λέγεται η Αλ Νούσρα θα τους πολεμήσουμε μέχρι τέλους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications