Πήγαν να προσκυνήσουν στην Αγία Μαρίνα(η οποία δε φάνηκε να τους βοήθησε…),ΠΕΘΑΝΑΝ«Ζητούσαν βοήθεια. Άκουσαν τα ουρλιαχτά…»
Πήγαν να προσκυνήσουν στην Αγία Μαρίνα(η οποία δε φάνηκε να τους βοήθησε…),ΠΕΘΑΝΑΝ«Ζητούσαν βοήθεια. Άκουσαν τα ουρλιαχτά…»

Η κραυγή βοήθειας ενός άνδρα που ακούστηκε μες τη νύχτα, πιθανότατα να κρατούσε στη ζωή πατέρα και κόρη αν ο κάτοικος που την άκουσε ενημέρωνε τις Αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της 16ης Ιουλίου που εξαφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, κάτοικος του χωριού Μπόρσι στην Ανδραβίδα άκουσε από μακριά κραυγή βοήθειας.

Δεν μπορούσε να καταλάβει από που προερχόταν η έκκληση βοήθειας και αφού δεν την άκουσε για δεύτερη φορά, την αγνόησε.

Ο μάρτυρας μένει σε μεγάλη απόσταση από το ερημικό βοσκοτόπι που είχαν παγιδευτεί οι δύο άτυχοι άνθρωποι. Μετά την ανεύρεση των πτωμάτων συνέδεσε την κραυγή με το γεγονός και το αποκαλυψε, αλλά ήταν πλέον αργά./p>

Η βοήθεια που ζητούσαν με αγωνία πατέρας και κόρη δεν ήρθε ποτέ. Δεν είχαν μαζί τους το κινητό τηλέφωνο της οικογένειας και πιθανότατα σε κρίση πανικού εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους.

Ο πατέρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας όπως και η κόρη του. Το πιο πιθανό που βλέπουν οι Αρχές είναι να έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο από ανακοπή καρδιάς.Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο είχαν αφυδατωθεί που σημαίνει ότι ήταν αρκετές ώρες εκτεθειμένοι στις υψηλές θερμοκρασίες.

Εάν συνέβη αυτό, το πιο πιθανό είναι ο θάνατος να τους βρήκε την επομένη της εξαφάνισης. Στα ερωτήματα που τίθενται το βασικότερο είναι το εξής:Πώς με το φως της ημέρας δεν κατάφεραν να βγουν στον κεντρικό δρόμο και να ζητήσουν βοήθεια από τη στιγμή που το αυτοκίνητό τους δεν είχε βλάβη;

Η νεκροτομή που έγινε στην Πάτρα στα πτώματά τους δεν έδωσε και πολλά στοιχεία λόγω της αποσύνθεσης. Δεν βρέθηκαν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications