14 Αυγ 2016

EKTAKTO: Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις με ουκρανικές σημαίες – 12 F-15 προσγειώθηκαν Εσθονία

EKTAKTO: Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις με ουκρανικές σημαίες – 12 F-15 προσγειώθηκαν Εσθονία

Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ καθώς αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας τα οποία φέρουν ουκρανικές σημαίες! Χαρακτηριστική είναι η τρίτη κατά σειρά φωτογραφία που θα δείτε.

Το πιο πιθανό είναι πλέον οι ΗΠΑ μετά την στρατιωτική άσκηση που διεξάγουν στην περιοχή να τα προωθήσουν στην Ουκρανία που έτσι και αλλιώς υπάρχουν Αμερικανοί μισθοφόροι και στρατιωτικοί σύμβουλοι.

Οι Αμερικανικές δυνάμεις μεταφέρονται στην περιοχή που συνορεύει με την Ουκρανία, στην Ανατολική Ρουμανία, περιοχή Smârdan. Ακόμη ένα αμερικανικό κομβόι εντοπίστηκε στην περιοχή Cincu.

Η στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ συνεχίζεται και στη Βαλτική. 12 Αμερικανικά μαχητικά F-15 μεταστάθμευσαν στην Εσθονία στην αεροπορική βάση Amari για να αντικαταστήσουν οκτώ Α-10.

Το αμερικανικό περιοδικό The National Interest, εξαιτίας της εξέλιξης αυτής προχωράει σε σύγκριση του ρωσικού υπερμαχητικού Su-35 και του αμερικανικού F-15.

Πατήστε πάνω στην φώτο για αλλαγή:

Το συμπέρασμα που καταλήγει είναι το εξής:«Ο Βασιλιάς του παραδείσου είναι το ρωσικό μαχητικό…

Τα δυτικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για τις στρατιωτικές κινήσεις αλλά ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει τρομαχτική συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων σε Βαλτική (σε λίγο θα αναφερθούν οι ρωσικές κινήσεις), Ουκρανία, Κριμαία.

Την ίδια στιγμή ο OSCE (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη) εντόπισε ανάπτυξη βαρύ πυροβολικού στη γραμμή επαφής από την Ουκρανία.«Κοντά στο χωριό Zolotoe ανακαλύφθηκαν τέσσερα αντιαρματικά συστήματα 9K111 “Fagot”, α/α σύστημα SA-13 Strela-10″ και 9К33 “ΟSA” (120 mm), τρία ZU-23, τρία ΤΟΜΑ (APCS). Στην περιοχή Popasnaya, ένα BRDM-2, στο χωριό Novozvanovka τέσσερα BTR-80 και ένα ZU-23 κοντά στο Schastye» ανέφερε η ανακοίνωση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

EKTAKTO: Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις με ουκρανικές σημαίες – 12 F-15 προσγειώθηκαν Εσθονία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats