Μαρινόπουλος: Πτωχεύει στην Ελλάδα, αλλά αγόρασε εργοστάσιο στην Ισπανία!
Μαρινόπουλος: Πτωχεύει στην Ελλάδα, αλλά αγόρασε εργοστάσιο στην Ισπανία!

Οργή επικρατεί στην ελληνική αγορά και κυρίως στους κόλπους των προμηθευτών των σούπερ μάρκετ της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ, καθώς ενώ τα σούπερ μάρκετ βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο και για να σωθούν κάποιος πρέπει να τα εξαγοράσει και οι προμηθευτές της εταιρείας να χάσουν χρήματα λόγω κουρέματος των απαιτήσεων τους, η οικογένεια εξαγόρασε εργοστάσιο στην Ισπανία!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της ελληνικής πρεσβείας στην Μαδρίτη, η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας Roche στο Λεγκαντές της Μαδρίτης. Η Famar θα αναλάβει την τροφοδοσία της γαλλικής εταιρείας με τα προϊόντα που παράγονται ήδη στη συγκεκριμένη μονάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Famar της οικογένειας Μαρινόπουλου διαθέτει δίκτυο 11 εργοστασίων στην Ευρώπη. Η είδηση για την εξαγορά και νέου εργοστασίου, προκάλεσε οργή στην ελληνική αγορά και κυρίως στου προμηθευτές των σούπερ μάρκετ της Μαρινόπουλος ΑΕ .

Όπως ανέφεραν στο tribune, δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος επιχειρηματικός κλάδος στην Ελλάδα (σούπερ μάρκετ) να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα από μια εταιρεία που αδυνατεί(;) να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και την ίδια περίοδο οι ιδιοκτήτες της εταιρείας να κάνουν αγορές επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Όσο για τους ισχυρισμούς ότι οι αγορές στο εξωτερικό να γίνονται από τους Πάνο Δ. Μαρινόπουλο, Πάνο Ι. Μαρινόπουλο και Στέφανο Ι. Μαρινόπολο ενώ τα σούπερ μάρκετ ανήκουν πλέον μόνο στον Λεωνίδα Μαρινόπουλο, προμηθευτές του Μαρινόπουλου, σχολίαζαν ότι η μεταβίβαση των προβληματικών σούπερ μάρκετ έγινε μόλις πριν 8 μήνες, με ότι αυτό μπορεί να υποκρύπτει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications