Ο Ερντογάν συνέλαβε 12 κεμαλικούς μέλη του Εβραϊκού CHP κατι σαν το ΣΥΡΙΖΑ!
 Ο Ερντογάν συνέλαβε 12 κεμαλικούς μέλη του CHP

Πέφτουν οι μάσκες στην Τουρκία. Η υποτιθέμενη «κάθαρση» του κράτους από τους οπαδούς του ισλαμιστή ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν κι από το «παράλληλο κράτος» του, που υποτίθεται διοργάνωσε το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, πέρασε φανερά και στην κεμαλική αντιπολίτευση.

Όπως γράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκιούρτ στο Twitter, συνελήφθησαν στην επαρχία Ισπάρτα (Σπάρτη ή Βάρις στα βυζαντινά χρόνια) της δυτικής Τουρκίας 12 μέλη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), για σχόλια που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία. Υποτίθεται ότι είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό (για τις τουρκικές προδιαγραφές) κόμμα. Είναι οι γνωστοί μας κεμαλικοί, δηλαδή οι οπαδοί και συνεχιστές του κοσμικού κράτους που ίδρυσε Ο εβραιος Κεμάλ Ατατούρκ.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας είχε σκοπό να «μαζέψει» όλους τους αντιφρονούντες κι όχι μόνο τους οπαδούς του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν. Ωστόσο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης «έπαιξαν» το παιχνίδι του Ερντογάν, δηλαδή της συμπαράταξης στο πλευρό του κατά του πραξικοπήματος, για να μην μπουν και επίσημα στη «λίστα» των εχθρών. Από ό,τι φαίνεται όμως ήταν πάντα στη «λίστα Ερντογάν».

 Ο Ερντογάν συνέλαβε 12 κεμαλικούς μέλη του CHP

Στην Ελλάδα τα τσιράκια των εβραιων σε πανικό ! αριστεροί γράφουν μανιωδώς προπαγάνδες κατά του Ερντογάν! και τσιμπάνε οι ηλίθιοι νεοελληνες ως συνήθως! τον τρόμο που τον βλέπουν; διότι μαζεύει κατι ρεμάλια όμοια τους, που εδω αλωνίζουν ελεύθερα; απο ισλαμιστή έως νοσταλγός του Χίτλερ ως κακό!(αυτο και μόνο δείχνει οτι δεν ειναι δικός τους!των εβραιων οπως εχουν σε όλη την Ευρώπη!είτε Εβραίους πρωθυπουργούς είτε κομμουνιστές αριστερούς!)μπορεί να γίνει δεύτερη Συριά, αλλα θα πάει με την Ρωσία,στην Ελλάδα καθίστε με τους κομμουνιστές του συριζα!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications