Μεγάλη αποκάλυψη σοκ σε πολλούς! Ο Ερντογάν είναι Έλληνας ??? εκ Ποταμιάς Ριζούντας καταγόμενος!
Μεγάλη αποκάλυψη σοκ σε πολλούς! Ο Ερντογάν είναι Έλληνας  εκ Ποταμιάς Ριζούντας καταγόμενος!

Σπάμε άλλη μια φορά την πλύση εγκέφαλου των ΜΜΕ κάποιος μας είπε οτι ειναι Έλληνας και βρήκαμε το παρακάτω άρθρο,και οχι δεν τον γνώριζα όταν έλεγα αυτο: Στην Ελλάδα τα τσιράκια των εβραιων σε πανικό ! αριστεροί γράφουν μανιωδώς προπαγάνδες κατά του Ερντογάν! και τσιμπάνε οι ηλίθιοι νεοελληνες ως συνήθως!εδω:Ο Ερντογάν συνέλαβε 12 κεμαλικούς μέλη του Εβραϊκού CHP κατι σαν το ΣΥΡΙΖΑ! τυχαίο? .

Μήπως αυτο εξηγεί γιατι θέλουν να τον βγάλουν δια της βίας όταν ειναι εκλεγμένος ,οπως και μέρα νύχτα λενε κατά του τα εβραιοκρατουμενα ΜΜΕ?(συνήθως ειναι το αντίθετο όταν οι παπαγάλοι λενε όλοι τα ίδια!) όταν υπάρχει παρακράτος εκεί το οποίοι έριξε και το ρωσικό αεροπλάνο, οπως έγινε γνωστό, και σε ποσά αλλα θα ειναι άλλοι απο πίσω; αλλιώς δεν θα εκαναν πραξικόπημα, αλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες για την μαζα, οπως και κάποιοι "έξυπνοι" έτρεξαν να γράψουν οτι αυτός το σχεδίασε! όταν εδω είπαμε απο την πρώτη μέρα made in cia! Ω! ναι, η ηλιθιότητα τον νεοελλήνων έχει φτάσει στο Σείριο β! κριτική σκέψης και αντίληψης -100 , θα μου πεις εδω έβγαλαν τους κομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ πέρα που ειναι Μογγόλοι! ! όταν αυτά που κανουν τα λέγαμε απο το 2013!

Πόντιος ο Ταγίπ Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει ελληνική καταγωγή, από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου. Ο ερευνητής Cezmi Yurtsever αναφέρει ότι με τον εξισλαμισμό των Ποντίων ταυτόχρονα έγινε αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις ελληνικές ονομασίες χωριών και πόλεων με τουρκικές.

Όπως αναφέρει, παρόλο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια που ο Fatih Sultan Mehmet που κυρίευσε τον Πόντο, εξισλαμίζοντας τον ελληνικό πληθυσμό και με φιρμάνι (διάταγμα) άλλαξε τις ονομασίες, μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Πόντου χρησιμοποιούν την ελληνική ονομασία των χωριών τους. Ο Ερντογάν, σε πρόσφατη περιοδεία στην περιοχή της Ριζούντας (η ονομασία που έδωσαν οι Τούρκοι της Ριζούντας είναι RIZE), επισκέφθηκε και το χωριό καταγωγής των γονιών του, την Ποταμιά.

Στη πλατεία του χωριού ένα μεγάλο πανό έγραφε ‘Potamya Hos Geldiginiz’, δηλαδή η Ποταμιά σας καλωσορίζει. Κατέβηκε από το λεωφορείο, χόρεψε με τους ομοχώριούς του που ήταν ντυμένοι με ποντιακές παραδοσιακές στολές και στην ομιλία του είπε ότι ένας απόδημος από την Ποταμιά, όταν επισκέπτεται το χωριό του, το αποκαλεί με την παραδοσιακή ονομασία Ποταμιά και όχι με την τουρκική ονομασία που είναι ‘Guneysu’ (νερό του νότου).

Αυτό το βίντεο με την υποδοχή το Ερντογάν στη Ποταμιά, το χρησιμοποίησε ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κόμματος Devlet Bahceli στη προεκλογική εκστρατεία, για να πλήξει τον Eρντογάν ότι είναι ελληνικής καταγωγής. Εντοπίζεται στο αρχείο Ο Τούρκος ερευνητής, για να στηρίξει το εύρημά του, παραθέτει στοιχεία από το φορολογικό αρχείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για τους κατοίκους του χωρίου Ποταμιά και βρήκε τα στοιχεία του προπάππου το Erdogan, ότι ήταν επικεφαλής της ομάδας Ελλήνων του Πόντου εναντίον των Τούρκων κατακτητών.

Το επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν το εξισλαμισμένο Bakatoglu Memis. Το φορολογικό βιβλίο στη στήλη εθνική καταγωγή έγραφε τη λέξη ‘Εξισλαμισθείς’ και στη στήλη ονοματεπώνυμο το νέο ισλαμικό όνομα. Το αρχείο είναι του 1850 και φαίνεται ότι ο προπάππος του Ερντογάν ήταν ο πιο πλούσιος, διότι όλοι οι χωριανοί πλήρωναν φόρους 20-30 γρόσια ο καθένας και ο προπάππος του Ερντογάν πλήρωσε 38 γρόσια.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αντε και ειναι ελληνικης καταγωγης! Αυτο δεν αλλαζει οτι ειναι μεγαλομανης και παραφρονας και "εκλεγμενος δικτατορας". Μην τρελενομαστε! Ειδαμε και τους εδω Ελληνες εκλεγμενους σε τι χαλι καταντησαν την χωρα και κυριως τον λαο και το γενικο "ξεπουλημα" σε ξενα συμφεροντα! Ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα????? Οι πραξεις και τα αποτελεσματα κρινουν τους κυβερνοντες!! Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση. Οι λαοι ειναι οι αποδιοπομπαιοι τραγοι......

Unknownείπε...

όχι Έλληνας, γενείτσαρος είναι!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications