13 Αυγ 2016

Μυστηριώδες μουμιοποιημένο πλάσμα βρέθηκε στη Ρωσία [Βίντεο]

Μυστηριώδες μουμιοποιημένο πλάσμα βρέθηκε στη Ρωσία [Βίντεο]

Μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε στη Ρωσία.

Μερικές φορές οι άνθρωποι βρίσκουν στα ερείπια παράξενα και άγνωστα είδη ζώων που δεν υπάρχουν στα αρχεία της φύσης και του αρχαίου κόσμου. Μερικά από αυτά τα ζώα θα μπορούσαν επίσης να συνδέονται με πλάσματα από μύθους και θρύλους.

Ένα τέτοιο πλάσμα βρέθηκε στην Γιακουτία της Ρωσίας. Οι επιστήμονες και οι κρυπτοζωολόγοι προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι είναι αυτό το μουμιοποιημένο πλάσμα είναι. Μερικοί λένε ότι είναι ένα αδηφάγο ζώο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα καλά διατηρημένο ζώο του Μεσοζωικού αιώνα*. Ότι και αν είναι το βέβαιο ότι έχει μία απειλητική αίσθηση.

Το πλάσμα βρέθηκε από έναν ανθρακωρύχο που εργάζονταν στην περιοχή Mirninsky της Γιακουτίας, που ονομάζεται επίσης και Δημοκρατία των Σαχά. Ήταν πολύ βαθιά, υπόγεια, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι και άλλα πιο μυστηριώδη ευρήματα μπορεί να εμφανιστούν.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

*Ο Μεσοζωικός αιώνας είναι ένας από τους τρεις γεωλογικούς αιώνες του Φανεροζωικού μεγααιώνα, ο δεύτερος κατά σειρά. Η αρχή του τοποθετείται στο τέλος της Πέρμιας περιόδου 251 εκατομμύρια χρόνια πριν, και τελειώνει 65,5 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδες μουμιοποιημένο πλάσμα βρέθηκε στη Ρωσία [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: