ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ;

Είναι πλέον ολοφάνερο, από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι κάποιοι από τα λυσσασμένα παρακρατικά σκυλιά που εμφανίζονται ως «κοινωνικοί αγωνιστές» είναι οι τέσσερις κατσαπλιαδο-κομμουνιστές που λήστεψαν χθες υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Κηφισίας.

Γράφει ο Αντίοχος

Κρατώντας 13 ομήρους, υπαλλήλους και πελάτες, με την λεία τους να φτάνει τα 60.000 ευρώ συν αυτά που αφαίρεσαν από τις 21 θυρίδες του υποκαταστήματος – σε καλή μεριά συντρόφια.

Και βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ απλά και ο εντοπισμός των δραστών πανεύκολος! Διότι, ως γνωστόν το 99% από το σκουπιδαριό των Εξαρχείων φεύγει για διακοπές τον Αύγουστο –πάντα σε… εναλλακτικά νησιά.

Δεν έχει λοιπόν η Ασφάλεια παρά να εξετάσει το βίντεο με τα χαρακτηριστικά των ληστών, ψάχνοντας ανάμεσα στο 1% αυτών που έχουν απομείνει στην Αθήνα (για… περιφρούρηση) και σίγουρα δε θα δυσκολευτεί καθόλου να εντοπίσει τους τέσσερις δράστες.

Εκτός αν υπάρχουν άλλου είδους διαταγές από τους διάφορους «Κυρίτσηδες», για «συμπαράσταση», «αλληλεγγύη» και κάλυψη του «κινήματος» στα συντρόφια «ακόμα κι όταν παρανομούν»!

ethnikismos

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications