11 Αυγ 2016

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ;

Είναι πλέον ολοφάνερο, από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι κάποιοι από τα λυσσασμένα παρακρατικά σκυλιά που εμφανίζονται ως «κοινωνικοί αγωνιστές» είναι οι τέσσερις κατσαπλιαδο-κομμουνιστές που λήστεψαν χθες υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Κηφισίας.

Γράφει ο Αντίοχος

Κρατώντας 13 ομήρους, υπαλλήλους και πελάτες, με την λεία τους να φτάνει τα 60.000 ευρώ συν αυτά που αφαίρεσαν από τις 21 θυρίδες του υποκαταστήματος – σε καλή μεριά συντρόφια.

Και βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ απλά και ο εντοπισμός των δραστών πανεύκολος! Διότι, ως γνωστόν το 99% από το σκουπιδαριό των Εξαρχείων φεύγει για διακοπές τον Αύγουστο –πάντα σε… εναλλακτικά νησιά.

Δεν έχει λοιπόν η Ασφάλεια παρά να εξετάσει το βίντεο με τα χαρακτηριστικά των ληστών, ψάχνοντας ανάμεσα στο 1% αυτών που έχουν απομείνει στην Αθήνα (για… περιφρούρηση) και σίγουρα δε θα δυσκολευτεί καθόλου να εντοπίσει τους τέσσερις δράστες.

Εκτός αν υπάρχουν άλλου είδους διαταγές από τους διάφορους «Κυρίτσηδες», για «συμπαράσταση», «αλληλεγγύη» και κάλυψη του «κινήματος» στα συντρόφια «ακόμα κι όταν παρανομούν»!

ethnikismos
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications