24 Αυγ 2016

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για μία μεγάλη καταστροφή.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για μία μεγάλη καταστροφή.

Οι μεγάλες χώρες του Κόσμου όπως η Ρωσία,οι ΗΠΑ και η Γερμανία προειδοποιούν τους πολίτες τους ότι έρχεται μία μεγάλη καταστροφή και πρέπει να εφοδιαστούν με τρόφιμα και νερό.Εμείς στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς,μετά από αυτές τις προειδοποιήσεις.

Στην Αμερική,στις 31 Μα’ί’ου ο Πρόεδρος Ομπάμα συγκάλεσε τη FEMA και το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας στην Ουάσιγκτον και ανακοίνωσε ότι «σαν υπεύθυνη κυβέρνηση ,σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε τα τελευταία έτη,,πρέπει να προειδοποιήσουμε του Αμερικανούς πολίτες να προετοιμαστούν για μία μεγάλη καταστροφή.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν προληπτικά μέτρα,για να εφοδιαστούν με είδη πρώτης ανάγκης και όταν τους ζητηθεί από τις αρχές να εκκενώσουν την περιοχή τους. Μην περιμένετε.» Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNA corporation η επισιτική κρίση θα συμβεί κατά τα έτη 2020-2030.Ο σχεδιασμός έχει διάρκεια για μία δεκαετία.

Το μνημόνιο NSSM 200 (εθνικό μνημόνιο- μελέτη ασφαλείας)σκιαγραφεί τις «επιπτώσεις της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού» . Το μνημόνιο προωθεί την ιδέα της χρησιμοποίησης του πολέμου, της πείνας, και τον έλεγχο των γεννήσεων, για τον περιορισμό του πληθυσμού.

δείτε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί :

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για μία μεγάλη καταστροφή.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Από ποιούς θάρθει η μεγάλη καταστροφη? Πάντως αυτοι που μας χρέωσαν για 100 χρόνια δεν τρέχουν να σωθούν.αυτοί περιμένουν να τα πάρουν.
Τρομοκρατία είναι το οτι κάτι θα γίνει. Οπως το 2012 που λέγαν ότι ερχεται το διαστημόπλοιο με τα 200 χιλιόμετρα πλάτος.
Ονομα έχει ο εχθρός? Δεν έχει.
Αρα όλα γίνονται για να σπείρουν τρομοκρατία στους πολίτες.
Δεν είμαστε ψεκασμένοι.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Φίλος

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats