Επιστήμονες ανακαλύπτουν την απάτη του Σαμαέλ

Τελικά υπάρχουν και επιστήμονες που ψάχνουν και ανακοινώνουν την αλήθεια, η οποία βρίσκεται εκτός σπηλαίου.

Ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν είναι αληθινός. Εδώ δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο, τον οποίο εγκαταλείψαμε.Ο δρόμος εξόδου από το σπήλαιο της ψευτιάς και της διαρκούς προπαγάνδας είναι ο ανηφορικός.

Δύο απvό τους πιο γνωστούς επιστήμονες παγκοσμίως, ο γνωστικός επιστήμονας, Donald Hoffman, και η ανώτερη λέκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Notre Dame, Laura D’Olimpio, αναφέρουν πως ο κόσμος που ζούμε είναι αποδεδειγμένα μία «ψευδαίσθηση», τίποτα παραπάνω από μία προσημείωση υπολογιστή, ένα μάτριξ δηλαδή, το οποίο κυβερνάται από μία κακή οντότητα.

Η «Daily Mail», επικαλούμενη διαφόρους φιλοσόφους του παρελθόντος, αναφέρεται σε αυτή την πτυχή της ζωής που ζούμε. «Φαντάσου αυτό: Δεν βρίσκεσαι, εκεί που νομίζει ότι βρίσκεσαι», ξεκινά το άρθρο, αναφέροντας πως λαμβάνει χώρα ένα «επιστημονικό πείραμα» από μία κακιά ιδοφυία», η οποία γνωρίζουμε πλέον πως είναι ο Σαμαέλ ή Γιαχβέ, ή Αλλάχ ή Διάβολος.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ενδεχόμενα ο εγκέφαλός μας βρίσκεται μακριά από το σώμα μας. Στο άρθρο δεν γίνεται αναφορά σε Έλληνες φιλοσόφους, οι οποίοι ξεκάθαρα ανέφεραν πως ο κόσμος που ζούμε είναι ψεύτικος, όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Παρμενίδης ή ο Αναξαγόρας.

Γίνεται αναφορά στον Descartes, ο οποίος έχοντας διαβάσει τα ελληνικά κείμενα αναρωτήθηκε αν είμαστε ξύπνιοι αυτή την στιγμή ή αν ονειρευόμαστε σε κατάσταση ύπνου.Αφού γίνεται και αναφορά στην πασίγνωστη ταινία «Μάτριξ», τονίζεται πως σύμφωνα με τον Descartes πρέπει να αμφισβητούμε τα πάντα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Κι ομως καποτε αυτο το βλημα ηταν ενας απ τους ομορφοτερους αγγελους.Οριστε πως καταντησε.Και εκει επιμενει.θελει να μας παρει μαζι του.
Ποιος ομως απο μας θα καταφερει να εξυψωσει το πνευμα του και να γλυτωσει απ τις παγιδες τοσο του ιδιου οσο και οσων τον ακολουθησαν;
Εχει φτιαξει τοσο περιτεχνα τον ιστο του με κομματα οργανωσεις τραπεζες υπαλληλους δημοσιο.........λιγοι αντιλαμβανονται την φυλακη μεσα στη οποια ζουν.Και δεν ειναι μονο αυτο ειμαστε κολλημενοι και με την υλη.
Θελει πολυ δουλεια το να μπορεις να πεταξεις.Και αυτο ειναι προσωπικη εργασια του καθενα και της καθεμια απο μας.
ψιψινελ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications