Κλιντ Ιστγουντ: «Ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο της ιστορίας – Οι σημερινοί Αμερικανοί είναι φοβητσιάρηδες» που να ηταν και στην Ελλάδα!
Κλιντ Ιστγουντ: «Ζούμε σε μια θλιβερή περίοδο της ιστορίας – Οι σημερινοί Αμερικανοί είναι φοβητσιάρηδες» που να ηταν και στην Ελλάδα!

Ο θρύλος του αμερικανικού κινηματογράφου και πρώην δήμαρχος του Καρμέλ στην Καλιφόρνια Clint Eastwood ξεσπάθωσε μιλώντας ότι η σημερινή γενιά στις ΗΠΑ είναι μια γενιά φοβητσιάρηδων σχολιάζοντας τις επιθέσεις γιοα τον «ρατσισμό» του Ντόναλτ Τραμπ. Ο αμερικανός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire ήταν καταιγιστικός σε αυτό που συμβαίνει σήμερα στον δυτικό κόσμο γενικότερα.

«Ζούμε πραγματικά ανάμεσα σε μια γενιά φοβητσιάρηδων (pussy generation). Σαν ο καθένας να περπατά επάνω σε αυγά. Βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να κατηγορούν άλλους για ρατσισμό. Την εποχή που μεγάλωνα αυτά τα πράγματα δεν αποκαλούνταν ρατσισμός» είπε μεταξύ άλλων ο Eastwood (στην Ελλάδα θα τον έλεγαν ακροδεξιό φασίστα και ναζι!! )για να συνεχίσει:

«Είμαι υποχρεωμένος να πάω με τον Τραμπ… ξέρεις… γιατί αυτή (Χ.Κλίντον) δήλωσε πως θα βαδίσει στα βήματα του Ομπάμα». Πάντως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν χαρίστηκε ούτε στον Τραμπ. Σε ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις του ρεπουμπλικανού υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα για δικαστή μεξικανικής καταγωγής δήλωσε:

«Ναι ήταν ανόητο να πει κάτι τέτοιο. Εννοώ να κατηγορείς κάποιον για το γεγονός ότι έχει γεννηθεί από Μεξικανούς γονείς είναι χαζό. Έχει πει αρκετά ανόητα πράγματα. Όπως άλλωστε όλοι τους. Και οι δύο πλευρές. Αλλά όλοι, ο Τύπος, και όλοι κατηγορούν “Ε, αυτό ήταν ρατσιστικό” και δημιουργούν θόρυβο γύρω από αυτό. Απλά ξεπεράστε το το γ@@@μενο. Είναι μια θλιβερή περίοδος στην ιστορία»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications