Βρέθηκε το ημερολόγιο του αρχηγού των SS Χάινριχ Χίμλερ  video
Βρέθηκε το ημερολόγιο του αρχηγού των SS Χάινριχ Χίμλερ

Τα ημερολόγια υπηρεσίας του από το 1943/44 θεωρούνταν για δεκαετίες εξαφανισμένα. Τα σημαντικά ιστορικά ντοκουμέντα επέζησαν ως σοβιετική λεία από τον πόλεμο στο κεντρικό αρχείο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας (CAMO) στο Πόντολσκ της Μόσχας. «Μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ποιον συναντούσε ο Χίμλερ κάθε μέρα μεταξύ 1943 και 1944, σε ποιο σημείο βρισκόταν κάθε φορά, καθώς και ποιος ανήκε στον στενό κύκλο επιρροής του», λέει ο ιστορικός Ματίας Ουλ του DHI στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκεί μπορουν να δουν και αλήθειες που ανατρέπουν τα ψεμματα τους!και την ψεύτικη ιστορια τους!

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου της Μόσχας, Νίκολαους Κάτσερ, τονίζει πως το ημερολόγιο θα ρίξει φως στο πώς λαμβάνονταν οι αποφάσεις του Χίμλερ στο πλαίσιο της λειτουργίας του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος. Επίσης υπογραμμίζει ότι η μελέτη του ημερολογίου θα δώσει ένα πρόσθετο κέρδος στην έρευνα. Όπως αναφέρει, για το δεύτερο μισό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου δεν υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα, διότι πολλά από αυτά έπεσαν στα χέρια του Κόκκινου Στρατού (σ.σ των Εβραίων) Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στο Βερολίνο.

Ήδη το 2010 υπήρξαν κάποιες πρώτες αναφορές στα ημερολόγια του Χίμλερ για την εποχή του 1943/44, αναφέρει ο Ουλ. Από το 2013 οι ερευνητές είναι πλέον σίγουροι πως τα ημερολόγια είναι γνήσια και πλήρη. Οι καθηγητές Ουλ και Ντίτερ Πολ από το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας θέλουν μέχρι τα τέλη του 2017 να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους σε δυο τόμους. Κάθε όνομα και κάθε συνάντηση πρέπει να διασταυρωθεί με άλλες πηγές.

Στο ημερολόγιο του Χίμλερ καταγράφονται επίσης, σύμφωνα με την Bild, τακτικά τηλεφωνήματα στη γυναίκα του, Μαργαρίτα και την κόρη του, Γκούντρουν, που είχαν παραμείνει πίσω στην πατρίδα του, την πόλη Γκμουντ στην Τέγκερνζε. Παράλληλα ο Χίμλερ είχε και σχέση με την πρώην γραμματέα του, Χετβιγκ Πότχαστ, από την οποία απέκτησε άλλα δυο παιδιά. Επίσης «εντυπωσιάζουν οι πολλές γνωριμίες που είχε ο Χίμλερ, με τις οποίες προσπαθούσε μέσω των SS να έχει πρόσβαση στην πολιτική, στο κράτος, στους αξιωματικούς ακόμη και στην οικονομία», αναφέρει ο καθηγητής Ουλ.

Μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου του Χίμλερ δίνεται πάντως η εντύπωση ενός κοινωνικού ανθρώπου που ζούσε μια διπλή ζωή, παρουσιάζεται άλλοτε ως ρομαντική ψυχή, και άλλοτε ως ψυχρό όργανο.

Ο Χίμλερ συνελήφθη από τους Βρετανούς στρατιώτες στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Γερμανίας απο λυσσασμένα σκυλια κομμουνιστές Μογγόλους που έσφαζαν και βίαζαν χιλιαδες Γερμανίδες μαζί με Εβραίους!!Τι δεν το ξέρατε; και να ξέρατε ποσά δεν ξέρετε! για να βγάλουν τους γνωστούς αριστεροκομμουνιστες και εκεί .(Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια, τα ίδια ειχαν κάνει και στην Ελλάδα κάποτε! για να γεμίσει μιασματα πιστά σκυλάκια τους έως και σήμερα!) Αυτοκτόνησε (απέδρασε) στις 23 Μαΐου 1945,όταν έσπασε μια κάψουλα κυανίου κρυμμένη στο δόντι του.

Και όλοι λενε για κατι κομμουνιστές προδότες στην Ελλάδα στα κομμουνιστοχωρια τότε: Δίστομο και στα Καλάβρυτα! τι καλα!!

Αυτόπτης μάρτυρας Leonora Cavoa απο Βραζιλία Γερμανία 1945:Ένα κορίτσι δεν είχε γδυθεί εντελώς, ήταν και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από τις άλλες,περίπου δεκαεπτά χρόνων. Εμπότισαν το σουτιέν της με λάδι και τις έβαλαν φωτιά, και ενώ ούρλιαζε, έβαλαν στον κόλπο της μια λεπτή ράβδο σιδήρου......έως ότου βγήκε από τον ομφαλό της!!!.Στην αυλή ολόκληρες ομάδες απο κορίτσια χτυπήθηκαν μέχρι θανάτου, ηταν από τις πιο ομορφότερες που ειχαν διαλέξει για αυτό το βασανιστήριο. Ο αέρας γέμισε με το θάνατο, κραυγές πολλών εκατοντάδων κοριτσιών ".

Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να κρίνει όταν βλέπει την μια πλευρά!εκτός και δεν ειναι φυσιολογικός!και την μια του δείχνουν, την δικιά τους ιστορια, τα ανθρωπόμορφα τέρατα ανάμεσα σας σημερα οι ιδιοι!!!! διότι τα ίδια εκαναν και στην Ελλάδα και τα έριξαν ολα στους δηθεν κακούς Γερμανούς, ακομα και όταν είχε τελειώσει ο πόλεμος 1945 έως το 1950 εκαναν εθνοκάθαρση στην Ελλάδα! εχουν ίντερνετ οι δηθεν μορφωμένοι και δεν ξερουν αληθινή ιστορια! η ξεφτίλα του ανθρωπίνου είδους! και μιλάνε με ενα πάθος οι άσχετοι για τα ψεμματα που του έμαθαν τα τέρατα,λες και ειναι αυτη η αλήθεια !!! Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν.....(τωρα και την ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο! καθώς ζουν ανάμεσα σας!όλοι οι αδίσταχτοι είναι απόγονοι κομμουνιστών ανεξαίρετος! το ανθρωπινό ον είχε φτιαχτεί κάλο... )He who controls the past, controls the future; and he who controls the present, controls the past.Satan invade in germany -THE JEWISH LED MASS RAPE OF GERMANY. ,μετάφραση γρανάζι για όσους μπορουν να βγουν απο την σπηλιά τους φυσικά!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications