Αυτοκίνητο υδραυλικού του Τέξας εμφανίστηκε  ως δια μαγείας! στη Συρία στους Τζιχάντιστες!
Αυτοκίνητο υδραυλικού του Τέξας εμφανίστηκε  ως δια μαγείας! στη Συρία στους Τζιχάντιστες!

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter, απο τον Ansar al-Din, απο μια ισλαμική εγκληματική οργάνωση, δείχνει ενα ημιφορτηγό (αγροτικό) Ford με αυτοκόλλητο "Mark-1 Υδραυλικά" να εχουν οι αμόρφωτοι ζωώδες Τζιχάντιστες! που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί κατά του εκλεγμένου Ασάντ.

Όπως αναφέρει ο πρώην κάτοχος του, στο Τέξας, ένας υδραυλικός, λέει ότι δεν έχει ιδέα πώς κατάληξε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά απο την Αμερική,και στους Τζιχάντιστες...Ο Mark Oberholtzer, ο οποίος είχε αυτο το αυτοκίνητο στην κατοχή του,και εργαζόταν ως υδραυλικός στο Texas για 32 χρόνια, επιβεβαίωσε ότι το όχημα στην εικόνα ηταν δικό του.

Είπε ότι το είχε πουλήσει σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων τρία χρόνια πριν. Και άφησε το αυτοκόλλητο πάνω νομίζοντας οτι η αντιπροσωπεία θα το έβγαζε για το μεταπουλήσει. Κάποιοι που τον ήξεραν στο Τέξας τον έπαιρναν τηλέφωνο και τον έβριζαν,οτι πούλησε το αυτοκίνητο του στους τρομοκράτες!

Η Αμερική πολεμάει την isis?(ετσι λενε ολα τα ΜΜΕ μαζικής αποβλάκωσης!). Φαίνεται οτι ενα μέρος απο τις εξαγωγές των ΗΠΑ προορίζονται για αυτά τα όρθια δίποδα,οι οποίοι εχουν και "δικαιώματα", με το που εισβάλουν στην Ευρώπη!απο τους κατά τόπους όμοιους τους!(αν τολμάει κάποιος,ας τους κάνει τεστ να δει οτι ειναι για μέσα εγκεφαλικά ανάπηροι! στο ψυχιατρείο! και οχι για έξω!αλλα πως θα έκανε την δουλειά της, η ελιτ, χωρίς αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους;) ποιοι ειναι αυτοί; «αλληλέγγυοι»!δεν εχουν καμια διάφορα με την isis! και εχουν τα ίδια αφεντικά! οπως λέμε σε προηγούμενο άρθρο:

Οι αριστεροί κομμουνιστές ενεργούν στην κυριολεξία σαν δίποδα ζώα!, το πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι "σαν" ειναι ζώα ! για να ελέγχεις κάποιους πρέπει να τους ρίξεις σε μια ζωώδη κατάσταση!πως; υπάρχει μυστικό!(άκρως επικίνδυνοι λύκοι ανάμεσα σας οπως: 22χρονη καταγγέλλει ότι ο σύντροφός της την βίασε μαζί με πέντε φίλους του) βιολογικά ρομπότ, χωρίς αισθήματα και τύψεις,ε ετσι ειναι οι πάσης φύσεως αριστεροί! γιαυτό τον λόγο δεν θα ακούσεις τίποτα απο αυτούς που δεν συμφωνεί με την ελιτ! κτλ κτλ. ρωτήστε τον Φιλη αν έχει τύψεις, που ειναι ενα εκτελεστικό όργανό βιο-ρομπότ της ελιτ!, αυτά δεν τα αγγίζουν οι ψυχολόγοι της φάπας! που εχουν ίνδαλμα εκείνο το εβραϊκό βλάκα,δηθεν ψυχολόγο, που πήρε απο την αρχαία Ελλάδα το: έρως και το θάνατος,και τα εξήγησε ολα με βάση αυτά τα 2!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications