Αμφίπολη: Βρέθηκε σκελετός κύκνου! είναι η Ολυμπιάδα στον Τύμβο;(απο το 2014)
Αμφίπολη: Βρέθηκε σκελετός κύκνου! είναι η Ολυμπιάδα στον Τύμβο;;;;-(τεκμηρίωση απο Οκτ 2014)

Τα υπολείμματα του πτηνού βρέθηκαν στην επίχωση του πρώτου θαλάμου, κάπου ανάμεσα στις Σφίγγες της εισόδου και τις Καρυάτιδες. Για το πώς ερμηνεύεται η παρουσία του κύκνου μέσα στο μνημείο, σε ποια περίοδο ανήκει, αν βρήκε κατά τύχη καταφύγιο στο εσωτερικό του τάφου ή οδηγήθηκε εκεί προκειμένου ενδεχομένως να θυσιαστεί, ουδείς κάνει τον κόπο να σκεφθεί….δυστυχώς.

Τα οστά του κύκνου, όπως και οποιοδήποτε από τα λεγόμενα κινητά ευρήματα, κανονικά μεταφέρονται στο Μουσείο της Αμφίπολης όπου φυλάσσονται και συντηρούνται. Η κυρία Κατερίνα Περιστέρη, υπό την ιδιότητά της ως διευθύντριας του μουσείου, διαβεβαιώνει ότι οι εγκαταστάσεις του είναι υπερσύγχρονες και ότι τα ανευρισκόμενα αντικείμενα λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Εστω και έτσι όμως, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το τι βρίσκεται μέσα στον τύμβο Καστά, τι επιτρέπεται να γίνει γνωστό γύρω από αυτά τα «ανώνυμα» ευρήματα και τι όχι.

«Εχουμε βρει πολλά κινητά αντικείμενα», παραδέχεται η κυρία Περιστέρη, εξηγώντας ότι «πρόκειται για κεραμικά, καρφιά κ.λπ. – αλλά αυτά δεν είναι για δελτίο Τύπου. Σε ένα ενημερωτικό δελτίο θα δώσεις ένα ωραίο ψηφιδωτό, ένα ωραίο άγαλμα, μια ωραία παράσταση κ.λπ., όχι δυο-τρία οστρακάκια που θα βρεις κάπου, τα οποία θα πρέπει να συντηρηθούν, να κολληθούν μεταξύ τους κ.ο.κ., όλα αυτά απαιτούν χρόνο. Και πρέπει προηγουμένως να έχει τελειώσει η ανασκαφή ώστε να έχεις όλα τα κομμάτια, να τα κολλήσεις, να δεις τι είναι. Αυτή είναι η σωστή επιστημονική, αρχαιολογική δουλειά».

Ωστόσο να τονίσουμε ότι το όνομα της Ολυμπιάδος ήταν Μυρτάλη…..ενώ ο κύκνος στην αρχαιότητα ήταν γνωστός και ως Μυρτίλος….Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν, ο κύκνος να αποτελεί αφιέρωμα στον κάτοικο του Τύμβου, που σε αυτήν την περίπτωση συνδέεται και ονομαστικά μαζί του.

Μυρτάλη είναι ο θηλυκός κύκνος και η Ολυμπιάδα ως αληθινή καλονή, πλανητική καλονή , έλαβε το ερωτικό όνομα του Κύκνου.Ο Κύκνος είναι ένα απο τα Ιερά πτηνά της Ουράνιας Αφροδίτης και ονομάζεται Μυρτίλος απο την Μυρτιά επίσης ιερό φυτό της Θεας…(Μυρτίλος-Μυρτάλη)

Η Ολυμπιάς δολοφονήθηκε απο τον Κάσσανδρο στην Πύδνα, ο οποίος δεν ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας της αλλά την απέδωσε σε συγγενείς των μακεδόνων εχθρών της, οι οποίοι και εξ αιτίας της παρουσίας της δεν είχαν στον Θρόνο της Μακεδονίας, γνήσιο παιδί δικό τους απο Μακεδόνισα μάνα , αλλά τον Αλέξανδρο.

Η Ολυμπιάδα ήταν η πιο μορφωμένη από όλες όσες παντρεύτηκε ο Φίλιππος και από όλες γενικά τις Μακεδόνισσες αρχόντισσες. Εξασκούσε μια απαράμιλλη γοητεία με την ομορφιά της, τη μόρφωση και τη σοβαρότητά της, για αυτό και προκαλούσε μίσος και φθόνο..Ήταν απόλυτα φυσικό, ο Κάσσανδρος να επιτρέψει την μεταφορά της σωρού στην Αμφίπολη για να λάβει την ταφή που της άρμοζε ώστε να βγάλει και απο πάνω του, το όνειδος της ύβρεως του φόνου.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται κανένα στοιχείο ή εύρημα κατά την ανασκαφή, όσο και αν φαίνεται ταπεινό. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% για το περιεχόμενο του Τύμβου, αλλά όλα τα στοιχείο πρέπει να αξιολογούνται προσεκτικά.

Post A Comment:

11 comments

Iojikείπε...

Όποιος θέλει να μαθει για την Αμφίπολη, να διαβάσει Παναγιώτη Τραιανού

Ανώνυμοςείπε...

Ναι να τρέξει να διαβάσει τον αριστερό κομμουνιστή να μάθει την αλήθεια σίγουρα! ως πότε θα ξέρετε μόνο οτι σας λενε όλοι αυτη η λερά δηθεν ελληνες?εδω τι ρολο παιζει και αυτος: http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/rempousi-me-toyrkiko-diafatirio.html

Iojikείπε...

Δείξε μου ενα κείμενο του Τραιανού που να λέει καλά λόγια για τον κομμουνισμό και θα είμαι ο πρώτος που θα τον βρισω.Μέχρι τοτε μπορώ να λέω οτι εισαι απλώς ασχετος.

george-aetosείπε...

ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΔΡΙΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ:https://netakias.com/2015/03/29/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/

netakias.com = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ANTIFA ZHTΩ OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ .ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ OLYMPIA GR ! ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ : http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/iera-ektetash-megas-theodosios.html


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΛΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ OLYMPIA GR ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΒΑΖΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΝΤΑ! ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ- ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ https://olympia.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85/

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΈΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΟΥ! ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΣΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΊΗΣΗ.. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟ ΒΙΚΙΠΑΊΔΕΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/06/oi-arxaioi-ellhnes-oi-prvtoi-germanoi.html

ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!
http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/04/to-olokaytoma-ths-dreshs-agnvstes-ptyxes.html
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1945 ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/08/brethike-imerologio-toy-arxigoy-ton-ss-xainrix-ximler.html ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 15.0000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: OI EΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΙΣΟΠΈΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ! ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ! ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΡΥΧΕΊΟ!(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ


george-aetosείπε...

Ξέχασα έχει και το όνομα: EAM B' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ, EAM=
Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, >>ΕΑΜ<<, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)
http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/01/koumounistika-eglimata-sthn-ellada.html
και εξάλλου φαίνεται και απο την φάτσα του οτι ειναι μογγολικό αριστεροκομμουνιστικο μόρφωμα!

Eδω και αλλα στοιχειά οτι ηταν Έλληνες Νέο trailer για το Vikings ~ οι υπερβόρειοι Έλληνες του ϟϟ Δια! ϟϟ
http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/trailer-vikings.html
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ 100% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!

Iojikείπε...

Προφανώς,επειδή τα κειμενά του ειναι μεγαλα, βαριεσαι και δεν τα διαβαζεις. Αυτο που υποστηρίζει συνεχεια, ειναι οτι ο κοσμος ολος διοικειται απο γερμανοεβραιους τραπεζιτες, οι οποίοι θελουν να καταστρεψουν την ελλαδα που είναι το τελευταίο τους εμποδιο.Χιτλερ,σταλιν,μαρξ κλπ και ολοι οι κυβερνητες της ελλάδας, ηταν και ειναι υπαλληλοι τους.
Δεν λέω πως ό,τι λέει ειναι αλήθεια, αλλά συμφωνω νε τη γενική εικονα.
Και σίγουρα 100% αυτο που λέει οτι στο βατικανό βρισκονται τα ληψανα του Μ Αλεξανδρου ειναι αληθεια.

george-aetosείπε...

Καλή η προπαγάνδα! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ? πόση πλύση εγκεφάλου έχετε φάει? τι πάει να πει γερμανοεβραιος? αυτοί δεν εχουν πατρίδα ειναι παντού!
αλλα την ξέρω τέτοια είδους προπαγάνδα! που πιάνει σε όλους! που αν κανουν τον κόπο να βρουν την ομιλία του Χίτλερ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα δουν τα αυτονόητα! και τι έλεγε για την μασονία!
τα κατεβατά που γράφει δεν ειναι τυχαια! ειναι ενα κόλπο για κουράζεις τον εγκέφαλο και να περνάει η προπαγάνδα!οπως και 1 αλήθεια σε 2 ψεμματα!
Ποιος Στάλιν? Εβραίοι δεν ηταν απο πίσω του;
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/09/70-waffen-ss-video-part2.html

Γνωστό κόλπο κομμουνιστών ειναι μασόνοι όσοι δεν ειναι δικοί τους! μην πει και κανένας οτι ηταν εθνικιστής !μέχρι Εβραίο τον εχουν βγάλει!
με τοση προπαγάνδα και το 70% των ιστοσελίδων να ανήκουν σε αριστερούς δεν υπάρχει καμια σωτηρία σε αυτη την χωρα! ζουν στο ματριξ!και άμα τους πει κανένας με στοιχειά την αλήθεια ειναι ναζι ως κακό!και δεν συνεχίζω ειναι μάταιο! βλέπε σπηλιά του Πλάτωνα! ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Η ΗΛΊΘΙΟΙ !!!

Iojikείπε...

Κατ'αρχην,δεν υπαρχει αριστερός μη ηλίθιος.Δες απο που χρηματοδοτηθηκε ο χιτλερ και που πηγαν οι αξιωματουχοι και οι επιστημονες των ναζι μετ των πολεμο.Οι γερμανοεβραιοι τραπεζιτες ειναι αυτοι που εφυγαν απο την φραγκφουρτη στα τελη του 18ου αιωνα και πήγαν στην ουασιγκτων. Απο κει, μεσω των ηπα και της γερμανιας διοικουν τον κοσμο.Ο β π.πολεμος ηταν απλα μια προβοκατσια, βασικα για να δημιουργηθει το ισραηλ.

george-aetosείπε...

Η κατάσταση σας χρηση επιστημονική μελέτη! εσένα και όλους σαν εσένα που λενε το ίδιο παραμύθι και ειναι σχεδόν όλοι οι δηθεν ψαγμένοι στην Ελλάδα!! δείγμα πόσο πρόβατα ειστε!

ο Jones,ειναι ένας ψεύτης,και απατη. Άλλος ένας φωστήρας των δηθεν ερευνητών ο σιωνισμός έχει πολλά κεφάλια! Ο Άλεξ, για χρόνια τώρα, προσπαθεί να συνδέσει την τυραννική ελίτ, και το κακό, με τον Χίτλερ και τους Ναζί οι μονοί που πολέμησαν την μασονία. Σε αρμονία με το σύνθημα των Εβραίων "οι κακοί Ναζί" σύνθημα που παίζει κάθε μέρα και νύχτα σε όλο τον κόσμο,για δεκαετίες τώρα, προσπαθούν να πουν οτι ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί,κατά κάποιο τρόπο αποτελούν το μέρος της "παγκοσμιοποίησης και της κλίκας της Νέα Τάξη Πραγμάτων" Η λέξη Εβραίος ή σιωνιστής δεν είναι καν στο λεξιλόγιό του
συνεχεία: http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/alex-jones.html

Ο Χίτλερ όταν ήταν στην εξουσία είχε συλλάβει τον βαρόνο Louis de Rothschild !http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/o-xitler-eixe-sylayei-toys-rothschild.html
οπως και είχε φτιάξει ενα σύστημα πρόνοιας χωρίς να πλυρωνει τους Εβραίους τραπεζίτες και χωρίς δολάρια! αποτέλεσμα κήρυξαν πόλεμο!! Δεν μπορώ να βρω το βίντεο που το εξηγεί, δείγμα πως σας χειραγωγούν όμως http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/exei-spasei-ola-ta-oria-h-plysh-egkefalou.html

Οι επιστήμονες ηταν αιχμάλωτοι πόλεμου και πήραν και οι Ρωσοι!να τους ανοίξουν τα μάτια αλλιώς θα τους σκοτωναν και αυτούς!ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? να αρνηθούν όταν στην τότε γερμάνια μετα τον πόλεμο έγινε αληθινό ολοκαύτωμα και γενοκτονία σε εκατομμύρια Γερμανούς? και αλλες τόσες βίασαν Μογγολοι Αμερικανοί και ενα σορό εισβολείς.

Η κατάσταση στη Ελλάδα και η νοημοσύνη έχει πιάσει πάτο!δεν πρέπει να υπάρχει πιο χειραγωγήσιμος λαος! άντε τωρα να σας πουν αλλα! οτι οι ναζι ηταν άρια φυλη και ανώτερη στα αλήθεια!ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ! ιδιοι με τους αρχαίους Έλληνες!ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ!

Και μην συνεχίζεις αλλιώς θα βγάλω το συμπέρασμα οτι είσαι μολυσμένος!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???? άρα μη Έλληνας!οπως πολλοί στην Ελλάδα! και που να ξέρατε οτι ακομα και στην φυλετική υγιεινή είχε δίκαιο! ....

Iojikείπε...

Θα μπορουσα να πω απλα οτι εισαι ένας ναζι και να τελειωνουμε.Όμως σε γουσταρω επειδή πας κοντρα στο ρευμα.
Η ιστορια της ανθρωποτητας σπο τα τελη του 18ου αιωνα βασιζεται σε προβοκατσιες που στηνουν οι εβραίοι τραπεζίτες φτιάχνοντας πολέμους και χωριζοντας το κοσμο στα 2.
Όσο το ίσις δεν ειναι κατασκευασμα των σιωνιστών, άλλο τόσο δεν ηταν και ο χιτλερ.
Δεν διστασαν να σκοτωσουν μερικούς απο το λαο τους για να στησουν το παραμυθακι τους.

george-aetosείπε...

Για δώσε ενα στοιχείο για τα λεγόμενα σου!(οχι απο αριστερούς) αλλα κανεις τα ίδια με τους κομμουνιστές! που δεν ειναι κόμμα αλλα φυλη που ουδεμιά σχέση έχει με Ευρώπη!
και εκείνοι ετσι ειναι! 1000 στοιχειά να τους δόσεις πάντα βρίσκουν κατι να άλλο να υποστηρίξουν το ψέμα τους!
Ο ορισμός του ηλίθιου ! και οπως και λες ναζι ειναι οποιος βλέπει τα αυτονόητα! τι και αν πιο πάνω σου εχω αποδειξεις οτι ηταν ελληνες! άρα "μολυσμένος" και μάλλον δεν είδες τίποτα απο τα στοιχειά μην χαλάσεις το παραμύθι σου!! τσάμπα κόπος!οπως εχω ξανα πει με αριστερούς και "μολυσμένους" δεν συζητάς καν! αν είχες φώτο θα καταλάβαινα τι είσαι απο την αρχή! άντε γεια!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications