22 Ιουλ 2016

Ένα μάτσο αποχαυνωμένοι Βρίσκουν το Pokemon, χάνουν την ελευθερία τους video!!!

ΣΟΚ!!! Βρίσκουν το Pokemon, χάνουν την ελευθερία

To Pokemon Go, από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα έχει προκαλέσει παροξυσμό, καθώς πολλοί νέοι δυστυχώς άγονται και φέρονται σύμφωνα με τον ρυθμό που παίζει το σύστημα.

Δεν υπάρχει γνώση και διάθεση διάκρισης και όλοι απλά αφήνονται στα κόλπα της Νέας Τάξης, η οποία θέλει τους ανθρώπους και δη τους νέους αποχαυνωμένους, προκειμένου να τους ελέγχει.

Μόνο θλίβει η εικόνα που δείχνει Έλληνες όλων των ηλικιών με ένα smartphone στο χέρι να ξεχύνονται από το περασμένο Σάββατο, στους δρόμους και να κυνηγούν τα τερατάκια εικονικής πραγματικότητας, τα οποία προκαλούν ακόμα και ψύχωση τους απανταχού παίκτες Τα βίντεο που θα δείτε είναι από την πλατεία Συντάγματος..

Οι επίδοξοι «κυνηγοί», έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, καθώς έγινε... τόπος προσέλκυσης πολλών Pokemon. Κεντρικό κατάστημα της περιοχής, ενεργοποίησε ένα lure, όπως λέγεται, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για όσους δεν γνωρίζουν το lure είναι εντολή που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι και μπορείς να την ενεργοποιήσεις μόνο για μισή ώρα προκειμένου να μαζέψεις στην περιοχή σου πολλά τέτοια τερατάκια. Στο Σύνταγμα το lure ήταν ενεργοποιημένο για περισσότερη ώρα.

Έτσι όλοι μαζεύτηκαν εκεί για να πιάσουν πόκεμον. Ακούγεται παρανοϊκό. Σε άλλες περιόδους θα χλευαζόταν αλλά σήμερα είναι κάτι το «προχώ» σύμφωνα με την αργκό της εποχής. Ακούστε με τι πάθος μιλούν νέα παιδιά για το παιχνίδι και δείτε πόσο χαμένα είναι τα πρόσωπά τους . Κοιτάξτε στα βίντεο τους νεαρούς να είναι προσηλωμένοι στο κινητό τους ψάχνοντας κάποιο... Pokemon στην πλατεία Συντάγματος. Ψάχνοντάς το, χάνουν όμως την δυνατότητα να σκέφτονται ελεύθερα, καθώς ο νους τους προσηλώνεται σε αυτό που το σύστημα πλασάρει ως «ψυχαγωγικό», μέχρι που τους γίνεται εμμονή

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ένα μάτσο αποχαυνωμένοι Βρίσκουν το Pokemon, χάνουν την ελευθερία τους video!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats