ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ…ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ…ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Πόσους προδότες της ίδιας τους της χωράς μπορείς να βρεις πολύ εύκολα? απίστευτα πολλούς! μαλιστα στην Ελλάδα παίρνουν όλοι το μέρος του ΝΑΤΟ και της cia!, που πήγαν να σκοτώσουν εναν εκλεγμένο!και δεν μιλάω για τους αντιστοίχους πράκτορες εδω ΣΥΡΙΖΑ κκε! κτλ, αλλα την μαζα οπως βλέπω στα Social Media, έχει πιάσει τόπο η πλύση εγκεφάλου! με τέτοιο λαό δεν υπάρχει καμια ελπίδα!

Τα 14 αγνοούμενα τουρκικά πλοία, φαίνεται πως βρήκαν, κάποια από αυτά, ασφαλές ‘λιμάνι’. Η κάλυψη του ΝΑΤΟ στους πραξικοπηματίες φαίνεται πως γίνεται πια έμπρακτα, με την προσφορά λιμανιών του ΝΑΤΟ σε αυτούς.

Τουλάχιστον τέσσερα πολεμικά πλοία του τουρκικού Ναυτικού, δεν έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν και έχουν προσφύγει σε λιμάνια ΝΑΤΟΪκών χωρών στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα πάντα με ρωσικές πηγές που έχουν πλήρη εικόνα του τι διαδραματίζεται στις Παρευξείνιες χώρες.

Δύο από τα τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν ελλιμενισθεί στο ρουμανικό λιμάνι της Κοστάντζα, ένα άλλο βρίσκεται στο Μπουργκάς (Πύργος) και το τέταρτο ακόμα περιφέρεται στην Μαύρη Θάλασσα στα διεθνή ύδατα νοτίως της Χερσονήσου της Κριμαίας.

«Δεν υπάρχουν τουρκικά πλοία στα ρωσικά λιμάνια» αναφέρουν οι ίδιες πηγές από την Μόσχα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications