ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ με το δράστη του Μονάχου να βρίζεται με πολίτες, να λέει "είμαι Γερμανός" και να του απαντούν "ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ"
ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ με το δράστη του Μονάχου να βρίζεται με πολίτες, να λέει

Σε νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα ο ίδιος δράστης που πυροβολούσε έξω από το McDonalds φαίνεται στην οροφή ενός γκαράζ να περιφέρεται και να πυροβολεί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι... βρίζεται με άτομα από το απέναντι κτήριο που τραβάνε το βίντεο και του λένε να αφήσει το όπλο γιατί έρχονται οι "μπάτσοι". Σε κάποιο σημείο ο δράστης ακούγεται να μονολογεί "σκατ@τουρκοι" και να λέει στον πολίτη που προσπαθεί να τον συνεφέρει "είμαι Γερμανός", με τον πολίτη να του απαντάει "ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ (όχι Γερμανός)"

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μόναχο, καταγράφεται ένας από τους δράστες να συνομιλεί με έναν πολίτη.Ο πολίτης, ο οποίος μαγνητοσκοπεί τον ένοπλο από το μπαλκόνι ακούγεται να μιλάει μαζί του με τον τελευταίο, μεταξύ άλλων, να του απαντάει: «Γαμ… Τούρκοι».

Πρόλαβαν όμως να τον βγάλουν νεοναζί!ολα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης!τον 18χρονο Ιρανογερμανό, δείτε εδω προπαγάνδα Διαβάστε το διάλογο παρακάτω:Πολίτης: Γαμ… μαλ…
Δράστης: Εξαιτίας σου… (δεν είναι κατανοητό)
Π: Αρχ…, είσαι αρχ…
Δ: Και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σε πυροβολήσω
Π: Με ένα όπλο γαμ… το κεφάλι σου. (Ο πολίτης φωνάζει στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο)
Δ: Σκατ… Γαμ… Τούρκοι
Π: Σκατ… Γαμ… ξένοι. (Ο πολίτης φωνάζει και πάλι στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο και τους λέει να καλέσουν την αστυνομία)
Δ: Είμαι Γερμανός
Π: Είσαι αρχ… αυτό είσαι
Δ: Σταμάτα να μαγνητοσκοπείς
Π: Είσαι αρχ… αυτό είσαι. Τι κάνεις γαμ…;
Δ: Ναι, αλλά εγώ γεννήθηκα εδώ
Π: Ναι και τι στο διάβολο νομίζεις ότι κάνεις;
Δ: Μεγάλωσα εδώ στην περιοχή Hartz 4-πηγή www.newsbomb.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications