16 Ιουλ 2016

Βελτίωση Ικανότητας Συγκέντρωσης | Βίντεο Αυτοβελτίωσης

Βελτίωση Ικανότητας Συγκέντρωσης | Βίντεο Αυτοβελτίωσης

Σήμερα, με τόσες πολλές πληροφορίες που λαμβάνουμε, είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένους στόχους ή εργασίες.

Είναι εύκολο να περιπλανιόμαστε και να έχουμε τους περισπασμούς που μας εμποδίζουν απ’ το να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Η συγκέντρωση είναι ένα ‘πρέπει’ ειδικά όταν θέλουμε να επιτύχουμε ορισμένους στόχους, μικρούς ή μεγάλους.

Το “Βελτίωση Ικανότητας Συγκέντρωσης” θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτούς τους περισπασμούς και να μείνετε επικεντρωμένοι στις δραστηριότητές σας. Θα κάνει την ικανότητα συγκέντρωσής σας να φτάσει νέα ύψη.

Εκατοντάδες οπτικές και ακουστικές υποσυνείδητες φράσεις θα βομβαρδίσουν το υποσυνείδητό σας, δημιουργώντας την κατάλληλη νοητική διαύγεια, ώστε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην παρούσα στιγμή και να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.Μετά από μερικές συνεδρίες θα είστε σε θέση να παραμένετε αφοσιωμένοι σε κάθε εργασία, στόχο ή δραστηριότητα και θα μπορείτε να ξεπερνάτε τους περισπασμούς.

Καθώς παρακολουθείτε το βίντεο, μείνετε όσο το δυνατόν συγκεντρωμένοι επαλαμβάνοντας τις δηλώσεις που εμφανίζονται, ώστε να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βελτίωση Ικανότητας Συγκέντρωσης | Βίντεο Αυτοβελτίωσης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications