29 Ιουλ 2016

Τούρκος εισαγγελέας ρίχνει ευθύνες σε FBI και CIA για το πραξικόπημα

Τούρκος εισαγγελέας ρίχνει ευθύνες σε FBI και CIA για το πραξικόπημα

Ευθείες κατηγορίες κατά των μυστικών υπηρεσιών αλλά και της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ περιλαμβάνει το πόρισμα εισαγγελέας της Αδριανούπολης για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Xουριέτ και το πρακτορείο «Ανατολή», ο εισαγγελέας στο πόρισμά του αναφέρει ότι η CIA και το FBI παρείχαν εκπαίδευση στους οπαδούς του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, προκειμένου να προχωρήσουν στο πραξικόπημα.

«Παρείχαν εκπαίδευση σε πολλά στοιχεία του επιτελείου»

«Η CIA και το FBI παρείχαν εκπαίδευση σε πολλά στοιχεία του επιτελείου που αναπτύχθηκε εντός των πολιτιστικών κέντρων, τα οποία ανήκουν στο κίνημα του Γκιουλέν» αναφέρει το πόρισμα του προϊσταμένου της εισαγγελίας της Αδριανούπολης, και προσθέτει ότι οι προσαγωγές και οι συλλήψεις στελεχών της κυβέρνησης Ερντογάν στις 17 του περασμένου Δεκεμβρίου, έγιναν στο πλαίσιο ανατροπής της κυβέρνησης.

«Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στόχευε στο να αποδυναμώσει το κράτος και όλους τους θεσμούς του, καταργώντας πλήρως την κυβέρνηση. Αυτοί που συμμετέχουν στο κίνημα του Γκιουλέν και συνεργάζονται με δικαστικούς θεσμούς και με τις υπηρεσίες ασφαλείας και είχαν την προαναφερθείσα εκπαίδευση (ενν. Από CIA και FBI) ανέλαβαν την αποστολή και προχώρησαν στην υλοποίησή της» αναφέρεται ακόμη στο πόρισμα το οποίο έχει κατατεθεί στο εφετείο κακουργημάτων της Αδριανούπολης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τούρκος εισαγγελέας ρίχνει ευθύνες σε FBI και CIA για το πραξικόπημα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats