25 Ιουλ 2016

Το test DNA απέδειξε ότι Υπάρχουν… οι νεράιδες !!! (video)

Το test DNA απέδειξε ότι Υπάρχουν… (video)

Το παράξενο πλάσμα μοιάζει με ένα μικρό άνθρωπο με φτερά όπως οι νεράιδες.Θα μπορούσε να είναι μία ακρίδα ή ένα έντομο ή πρόκειται για ένα ιπτάμενο ανθρωποειδές;Ορισμένοι πιστεύουν ότι το φτερωτό πλάσμα είναι πραγματικό…

Ο Richard Shaw και ο LA Marzulli ταξίδεψαν στο Μεξικό, για να συναντήσουν τον Jaime Mausson και να του αποκαλύψουν ένα περίεργο φτερωτό πλάσμαΑναφέρεται ως μια νεράιδα. Υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και εξέταση DNA από δείγματα που πήραν στις ΗΠΑ. Αυτή η νεράιδα είχε αποθηκευτεί σε ένα βάζο με φορμαλδεΰδη.

Θα πρέπει να τη δείτε για να το πιστέψετε.

Ο Jamie Maussen είναι αρκετά σεβαστός αποδοχής στο Μεξικό, και όλοι γνωρίζουμε ότι στο είδος του είναι «κορυφαίος». Δείτε το βίντεο για να έχετε και εσείς μια άποψη για το τι είπε:

Σχόλιο diadrastiko: Εν ολίγοις στο video αποκαλύπτεται πως το ένα πλάσμα είναι πάρα πολύ κοντά στο ανθρώπινο είδος… Ενώ για το δεύτερο με τα φτερά, οι ακτίνες έδειξαν ότι δεν είναι πλαστό. Έχει ιστούς, συνδέσεις, κόκαλα κλπ.Τι είναι, λοιπόν, τα όντα αυτά; Υβρίδια που προέκυψαν από εργαστηριακά πειράματα; Φυσικά πλάσματα όπως όλη η έμβια ζωή του πλανήτη;Ό,τι κι αν συμβαίνει, γεγονός είναι ότι αποδείχτηκε πως δεν αποτελούν μέρος των παραμυθιών. Υπήρξαν ή/και υπάρχουν ακόμα ! !

www.diadrastika.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το test DNA απέδειξε ότι Υπάρχουν… οι νεράιδες !!! (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats