14 Ιουλ 2016

Το τέλος του κόσμου έρχεται -ξανά- στις 29 Ιουλίου!

Το τέλος του κόσμου έρχεται -ξανά- στις 29 Ιουλίου!

Aπομένουν μόλις… 16 ημέρες για να απολαύσουμε τον πλανήτη μας – Σύμφωνα με την προφητεία, θα κατέβει εξαγριωμένος από τον ουρανό ο Ιησούς και θα… Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμη την καλοκαιρινή σας άδεια, ίσως θα πρέπει να βιαστείτε αφού σύμφωνα με μια νέα… προφητεία το τέλος του κόσμου πλησιάζει απειλητικά!

Για την ακρίβεια σύμφωνα με το «End Time Prophecies» απομένουν μόλις… 16 ημέρες για να απολαύσουμε τον πλανήτη μας και την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων γιατί στις 29 Ιουλίου ο κόσμος μας θα καταστραφεί.

Σύμφωνα με την τρομακτική αυτή προφητεία, η οποία περιλαμβάνει και πολλά εδάφια από την Βίβλο, ολόκληρες πόλεις θα αφανιστούν όταν οι δύο πόλοι της Γης αντιστραφούν!
Στη συνέχεια, θα κατέβει εξαγριωμένος από τον ουρανό ο Ιησούς Χριστός ο οποίος -πάντα με βάση την προφητεία- θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους πάνω στη Γη, εκτός από τους Χριστιανούς.
Πάντως, δεν αξίζει να… τρομοκρατηθείτε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο και θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι καμία προφητεία για το τέλος του κόσμου δεν έχει -μέχρι στιγμής- επαληθευτεί.

Μάλιστα, για το 2016 πολλές ιστορίες τρόμου περί αφανισμού της ανθρωπότητας είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, στις 6 Μαΐου ένας αστεροειδής επρόκειτο να χτυπήσει τη Γη, ενώ με βάση μία άλλη… πρόβλεψη τον περασμένο Ιούνιο θα αποκαλύπτονταν πως Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος. Καμία από τις προφητείες αυτές δεν έγιναν -φυσικά- πραγματικότητα…

Hoaxes απο το protothema! αλλα όσο κάποιοι περιμένουν την "θεία σωτηρία" ειναι δούλοι των μιασμάτων!βλέπε φώτο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το τέλος του κόσμου έρχεται -ξανά- στις 29 Ιουλίου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications