26 Ιουλ 2016

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε με πυραύλους κτίρια στα υψίπεδα του Γκολάν! για βοηθήσει τους isis!!!!

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε με πυραύλους κτίρια στα υψίπεδα του Γκολάν! για βοηθήσει τους isis!!!!

Βαρέθηκαν να κρύβονται πια! και να πληρώνουν τα τσιράκια τους !και αυτά που έλεγαν χρονιά τωρα οι έξυπνοι βγήκαν αληθινά!(θεωρίες συνωμοσίας )αλλα η μαζα έχει φάει ηδη το παραμύθι!και κάθετε με απάθεια....

Πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από αεροσκάφη της Αεροπορίας του Ισραήλ έπληξαν ένα κτήριο στην πόλη Μπάαθ, στα Υψίπεδα του Γκολάν, κοντά στα σύνορα των δύο κρατών, προκαλώντας «υλικές ζημιές» όπως ανακοίνωσε ο στρατός της Συρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συριακού στρατού, την οποία μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, ανέφερε ότι ο στόχος της επιδρομής αυτής ήταν να «τονωθεί το ηθικό των τρομοκρατικών οργανώσεων που υποστηρίζει» το Ισραήλ, διότι έχουν υποστεί βαριές απώλειες.

Νωρίτερα, ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ανταπέδωσε μια βολή όλμου από τη Συρία που έπεσε στο τμήμα του Γκολάν που τελεί υπό ισραηλινή κατοχή, χωρίς να υπάρξουν ζημιές ή τραυματίες.

Την περασμένη εβδομάδα ο ισραηλινός στρατός είχε εκτοξεύσει δύο πυραύλους Patriot εναντίον ενός τηλεκατευθυνόμενου, μη επανδρωμένου αεροσκάφος που «παρεισέφρησε» στον ισραηλινό εναέριο χώρο από τη Συρία.

Επίσημα, το Ισραήλ και η Συρία παραμένουν σε εμπόλεμη κατάσταση. Από τον πόλεμο του Ιουνίου του 1967, το Ισραήλ κατέχει 1.200 τετραγωνικά χλμ. στα Υψίπεδα του Γκολάν, η προσάρτηση των οποίων (1981) δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα, ενώ περίπου 510 τετραγωνικά χλμ. παραμένουν υπό συριακό έλεγχο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε με πυραύλους κτίρια στα υψίπεδα του Γκολάν! για βοηθήσει τους isis!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications