27 Ιουλ 2016

Σοκ στο Μεσολόγγι: Ξεβράζει ανθρώπινα κρανία η θάλασσα

Σοκ στο Μεσολόγγι: Ξεβράζει ανθρώπινα κρανία η θάλασσα

Πού εντοπίστηκαν ανθρώπινα κρανία στη θάλασσα στο Μεσολόγγι; Ένα ανθρώπινο κρανίο εντόπισε χθες, στις 14:30 περίπου, στο Βασιλάδι Μεσολογγίου, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το Λιμενικό.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για το τρίτο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγους μόλις μήνες.
Αφού κατά το προηγούμενο διάστημα, είχαν εντοπιστεί δύο ακόμη ανθρώπινα κρανίαστην περιοχή και συγκεκριμένα, ένα στην θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας και ένα ακόμη στο Βασιλάδι.

Το κρανίο, γράφει το agriniopress.gr, θα δοθεί σε ιατροδικαστή για να υπολογιστεί, μέσα από ειδικές εξετάσεις , η χρονολογία περίπου του θανάτου του ανθρώπου στον οποίο ανήκει, σε σύγκριση και με τα δύο άλλα που βρέθηκαν στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στις αρμόδιες Αρχές επικρατεί έντονος προβληματισμός, ενώ από Λιμενικό, την Εισαγγελία και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες ερευνώνται όλες οι πιθανότητες.

H ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, από ιδιώτη για εντοπισμό πιθανόν ανθρώπινου κρανίου στην θαλάσσια περιοχή “ΜΟΥΝΤΑ” Αγίου Σώστη, Βασιλαδιού λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου μεταξύ Αγίου Σώστη και πρώτου διβαρίου Βασιλαδιού.

Ανωτέρω οστό πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκ στο Μεσολόγγι: Ξεβράζει ανθρώπινα κρανία η θάλασσα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications