24 Ιουλ 2016

Οι Ρώσοι πολίτες ετοιμάζονται για πόλεμο

Οι Ρώσοι πολίτες ετοιμάζονται για πόλεμο

Οι Ρώσοι πολίτες ετοιμάζονται για πόλεμοΣάββατο, 23 Ιούλιος 2016 Κατηγορία Διεθνή Εκτύπωση E-mail Οι Ρώσοι πολίτες ετοιμάζονται για πόλεμο

Ρώσοι πολίτες σε όλη την επικράτεια εφοδιάζονται με βασικά εφόδια όπως αλάτι, σπίρτα και μαυροσίταρο, καθώς προετοιμάζονται για πόλεμο, όπως αναφέρει η Jill Dougherty, η οποία υπηρέτησε ως ανταποκρίτρια Διεθνών Σχέσεων του CNN για τρεις δεκαετίες.

Η Dougherty, που επισκέφτηκε πρόσφατα την περιοχή, σε άρθρο της στο «Wilson Center» με τίτλο «Πολεμικός πυρετός» αποκαλύπτει πόσο ανήσυχοι είναι οι Ρώσοι για επικείμενη μεγάλη σύγκρουση.

Ένας οδηγός ταξί μάλιστα στην Μόσχα την ρώτησε: «Πάμε σε πόλεμο;»
Η ανταποκρίτρια αφηγείται το πως ταξίδεψε από την Βαλτική στην Γεωργία και την Ρωσία και πως οι συζητήσεις για πόλεμο γίνονται παντού.

«Σε ένα γραφείο ρώτησα έναν Ρώσο υπάλληλο σχετικά με την διάθεση της εργατικής του τάξης στην Μόσχα», γράφει η Dougherty.
«Οι παλιοί αγοράζουν αλάτι, σπίρτα και μαυροσίταρο (gretchka)», της απάντησε, «οι Ρώσοι ετοιμάζονται για περίπτωση πολέμου».
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια, πολλές διάσημες φωνές στην Ρωσία ανησυχούν με την συνεχώς αυξανόμενη επιθετική ρητορική του ΝΑΤΟ καθώς και για τις στρατιωτικές του μανούβρες.

Παραθέτει σχόλια του Sergei Karaganov, ειδικού Διεθνών Σχέσεων και μέλος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» πως η δυτική προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας θυμίζει περίοδο που προηγείται ενός νέου πολέμου».
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, όλα δείχνουν κλιμάκωση και μάλιστα σύντομα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Ρώσοι πολίτες ετοιμάζονται για πόλεμο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats