Οι ΗΠΑ απειλούν την Τουρκία με αποβολή από το ΝΑΤΟ! – Ο Ερντογάν αναζητεί Αμερικανούς στρατιώτες από τη βάση του Ιντσιρλίκ!
Οι ΗΠΑ απειλούν την Τουρκία με αποβολή από το ΝΑΤΟ! – Ο Ερντογάν αναζητεί Αμερικανούς στρατιώτες από τη βάση του Ιντσιρλίκ!

Πριν από λίγο ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τ.Κέρι, προειδοποίησε την Τουρκία ότι η θέση της στο ΝΑΤΟ δεν είναι πλέον δεδομένη και ότι μπορεί να αποβληθεί από τη Συμμαχία.

«Το ΝΑΤΟ έχει προαπαιτούμενο τον σεβασμό στην Δημοκρατία» είπε ο Τ.Κέρι(?40 κομάντο πήγαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν που εκλέχθηκε από το λαό!! δημοκρατικά πάντα!) ενώ και η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Φ.Μογκερίνι προειδοποίησε την Τουρκία να μην εκτελέσει τους πραξικοπηματίες.

Επιπλέον είπε πως χώρες με θανατική ποινή δεν μπορούν να μπουν στην ΕΕ. Ο Τ.Κέρι είπε ότι «το ΝΑΤΟ θα μετρήσει όλες τις πράξεις της Τουρκίας»!«Είναι φανερό πως πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί και αυτό έγινε πάρα πολύ γρήγορα» πρόσθεσε ο Τ.Κέρι αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για «στημένο πραξικόπημα».

«Το επίπεδο επαγρύπνησης και έρευνας θα ενισχυθεί τις μέρες που έρχονται. Ελπίζω να μπορούμε να εργαστούμε με έναν εποικοδομητικό τρόπο που θα επιτρέψει περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων».

Ο λόγος είναι φυσικά ότι οι ΗΠΑ βοήθησαν στο πραξικόπημα και ο Ερντογάν έχει καθαιρέσει όλους τους στρατιωτικούς που είχαν δεσμούς και επαφές με το ΝΑΤΟ .Οι ΗΠΑ είναι εξαγριωμένες με όσα έχουν γίνει στην νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ ενώ αναζητούνται Αμερικανοί στρατιώτες για συμμετοχή στην οργάνωση του πραξικοπήματος.

Οι ΗΠΑ κάλεσαν τον Ερντογάν να σταματήσει τις διώξεις και τις καθαιρέσεις-πογκρόμ εναντίον των στρατιωτικών.Επιπλέον ο Τ.Κέρι είπε πως η επαναφορά της θανατικής ποινής δεν θα γίνει ανεκτή.Tέλος οι ΗΠΑ έχουν στοιχεία για σημαντικές εξελίξεις στο θέμα Ρωσίας-Τουρκίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications