Ο «Μυστικός» εχθρός του Ερντογάν που κάποτε «χτύπησε» και στην Ελλάδα!!!
Ο «Μυστικός» εχθρός του Ερντογάν που κάποτε «χτύπησε» και στην Ελλάδα!!!

Φωτογραφίες που βγήκαν τα τελευταία χρόνια από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν τον δείχνουν κάπως πεσμένο κάτι το οποίο δεν οφείλεται απαραίτητα μόνο στο στρες γραφείου. Άλλωστε, ζει σαν «βασιλιάς» και έχει τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο.

Οι Wikileaks είχαν δημοσίευσει τα λεγόμενα “Παγκόσμια Αρχεία Πληροφοριών”, μια κλεμμένη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ιδιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών του Στράτφορ στο Τέξας. Στα αρχεία υπήρχαν σοβαρές εικασίες για πιθανό καρκίνο του Ερντογάν.

Επίσημα, ο 57χρονος τότε αρχηγός κράτους είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τους αδενοειδείς του και είχε αφαιρεθεί ένα κομμάτι του εντέρου του, αλλά η αμφιβολία για το τι έπασχε στην πραγματικότητα παρέμεινε στο Στράτφορ καθώς και αλλού.

Για το ίδιο θέμα η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, Debka File, είχε αναφέρει τότε ότι ο Ερντογάν είχε καρκίνο, με βάση τις δυτικές πηγές. Η Hürriyet Daily News δημοσίευσε το 2012 αποσπάσματα από την συνέντευξη με τον Ερντογάν, στην οποία ο ίδιος αρνήθηκε όλες αυτές τις φήμες. Οι φωτογραφίες, όμως, έδειχναν έναν πάσχωντα άνθρωπο.

Τελικά ανέρρωσε αλλά υπάρχει αναμονή καθώς χρειάζονται μερικά χρόνια για να εξαφανιστεί ή όχι οριστικά ο κίνδυνος. Είναι εμφανές πως πολλοί αρχηγών κρατών έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από καρκίνο:

Ο Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα.
Η Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ και ο προκάτοχός της, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.
Ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.
Ο Πρόεδρος της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγο.
Ο Φιντέλ Κάστρο επίσης είναι άρρωστος, τουλάχιστον από το 2006, σύμφωνα με δημοσιεύματα
Ο Αργεντινός Πρόεδρος Kirchner είχε προφανώς λανθασμένα διαγνωστεί με καρκίνο.

Τι έχουν αυτοί οι ηγέτες από κοινού; Είναι πολιτικά αντιαμερικανοί και αυτό ενόχλησε την διοίκηση των ΗΠΑ.
«Κάποια» έθνη έχουν ένα οπλοστάσιο με «βρώμικα» όπλα για να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή ή καρκίνο. Αυτά είναι ραδιενεργά σωματίδια σε καθίσματα του αυτοκινήτου ή τοξικές χημικές ουσίες που είναι μοιραίες σε τρόφιμα ή αντικείμενα. Η λίστα των δυνατοτήτων τους είναι ατέλειωτη. Περιβόητο είναι το αμερικανικό πυροβόλο όπλο των Αμερικανών, το οποίο με την εκτόξευση παγωμένου δηλητηρίου μπορεί να προκαλέσει καρδιακή προσβολή.

Γνωστές είναι επίσης οι προσπάθειες στο παρελθόν από τη CIA για να δηλητηριάσουν τον Κουβανέζο δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο με θάλλιο, ή η ενέργεια τους να θανατώσουν τον Κονγκολέζο Πατρίς Λουμούμπα με δηλητηριασμένη οδοντόκρεμα.Σήμερα υπάρχουν ακόμη γενετικά προσαρμοσμένες βιολογικές επιθέσεις σε στοχοποιημένα άτομα. Η αμερικανική μυστική υπηρεσία, για παράδειγμα, προστατεύει, για το λόγο αυτό το DNA του Προέδρου και των μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Οι ιστορικοί Egmont Koch και ο Michael Wech, αποκάλθψαν στο βιβλίο τους «Κωδικό Όνομα Αγκινάρα», πως η CIA και μονάδες του Στρατού των ΗΠΑ έψαχναν στα πιο απομακρυσμένα μέρη για σπάνια δηλητήρια. Αλλά και άλλες χώρες έχουν πλέον ολόκληρο το οπλοστάσιο των Dirty Tricks. Στην Μόσχα ο κρίσιμος πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιούσενκο, είχε δηλητηριαστεί με διοξίνη χρόνια πριν. Ο Ρώσος αποστάτης Alexander Litvinenko, είχε δηλητηριαστεί με ραδιενεργό πολώνιο.

Αλλά και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Ερντογάν, ο Μουσταφά Κοτς, πέθανε νωρίτερα αυτό το έτος ξαφνικά από καρδιακό πρόβλημα παρα το νέο της ηλικίας του Τότε είχαν γραφτεί πολλά για τον παράξενο και αιφνίδιο θάνατο του
Πίσω από το πραξικόπημα της Τουρκίας πολλοί υποπτεύονται ότι βρίσκεται η CIA Οι μαζικές εκκαθάρισης του Ερντογάν για πολλούς έxoυν ως αίτια τον μεγάλο του φόβοι για την ίδια του την ζωή και να προφυλαχτεί ο ίδιος από πιθανή απόπειρα δολοφονίας.

Όπως ξέρουμε και εδώ στην Ελλάδα την ιστορία του θανάτου του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου την καλύπτει ένα πέπλο μυστήριου, (όπως επίσης και του Κύπριου προέδρου, Τάσου Παπαδόπουλου), γιατί όπως έγινε αργότερα γνωστό κάποιοι ήθελαν να τον εξαφανίσουν από την σκηνή. Η περίπτωση του Χριστόδουλου ήταν μοναδική γιατί ο καρκίνος είχε εμφανιστεί συγχρόνως σε δυο σημεία πράγμα απίθανο στα ιατρικά χρονικά.

Τι δεν καταλαβαίνεις ???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications