Άλλο ένα παιδί της Νέας Τάξης ο πράκτορας, "Σιωνιστής" ...Μαντέλα
Άλλο ένα παιδί της Νέας Τάξης ο πράκτορας,

Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα (05.12.2013)... Άλλος ένας πράκτορας της Μοσάντ και των τοκογλύφων που βοήθησε στην ανακατανομή της εξουσίας στη Νότια Αφρική.

H Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz μας ενημερώνει ότι ο Μαντέλα είχε λάβει ΟΠΛΑ κι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ από τη Μοσάντ και παρουσιάστηκε ως δήθεν κομμουνιστής και προστάτης των φτωχών. Μετά από εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς... η Νότια Αφρική «εκδημοκρατίστηκε» ...με Ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα φυσικά ...

κάτι για το οποίο ο «επαναστάτης κομμουνιστής» Μαντέλα δεν είχε καμία απολύτως αντίρρηση.

Γι' αυτό δεν ακούσαμε ποτέ κουβέντα για τα εγκλήματα του Μαντέλα, του οποίου η βασική εργασία ήταν ...η τρομοκρατία. Μισθοφόρος των τοκογλύφων κι αυτός ο «χαρισματικός, αυθόρμητος, επαναστάτης, ηγέτης».

Παγκόσμιος θρήνος που πέθανε ο 95 άχρονος!γράφει μια εβραιοσελιδα στην Ελλάδα newsit απο τις πολλές που εχουν! Ωωω 95 ! κάπου τοσο ειναι και κατι κομμουνιστικα μορφώματα και στην Ελλάδα! τυχαίο; όταν δεν ειναι δικός τους όμως ειναι ναζι φασίστας δικτάτορας!!!και βαζουν τους χρήσιμους ηλίθιους να τον βγάλουν απο την μέση με καθε τρόπο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications