Ξέσπασαν Καμπουράκης-Οικονομέας για το MEGA: Ντροπή αυτό που γίνεται εδώ μέσα! Κλείστε το ρημάδι να τελειώνουμε
Ξέσπασαν Καμπουράκης-Οικονομέας για το MEGA: Ντροπή αυτό που γίνεται εδώ μέσα! Κλείστε το ρημάδι να τελειώνουμε

Λίγες μέρες μετά την «έκρηξή» του για την κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σχετικά με τα οικονομικά, ο Δημήτρης Καμπουράκης αλλά και Γιώργος Οικονομέας δεν άντεξαν και ξαναξέσπασαν.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, είπε συγκεκριμένα:«Είναι ντροπή και απαράδεκτο. Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτο, τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό».Και προσέθεσε: «Δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι».

«Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομέας​. «Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης», είπε ο δημοσιογράφος. «Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξει», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

οταν εβαζαν πλατη ολοι μαζι για να περνανε τις προπαγανδες
τους γλειφαμε εεε...
τελικα κ@λοι υπαρχουν.λεφτα δεν υπαρχουν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications