Πανικός στη Βαυαρία: Μουσουλμάνος επιτέθηκε με τσεκούρι σε επιβάτες τρένου - «Φώναζε Allahu Akbar»
Γερμανία: Μουσουλμάνος επιτέθηκε με τσεκούρι σε επιβάτες τρένου

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση που εξαπέλυσε ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι εναντίον επιβατών τρένου στην περιοχή Βούρτζμπουργκ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, ο δράστης, ένας 17χρονος Αφγανός, τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση, με τις γερμανικές αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να τον πιάσουν, το οποίο περιλάμβανε και την χρήση ελικόπτερου. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Η κατάσταση των θυμάτων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αν και εκφράζονται φόβοι από τοπικά μέσα ότι υπάρχουν αρκετοί σοβαρά τραυματίες.

Για τρομοκρατική επίθεση κάνουν λόγο έμμεσα τα γερμανικά ΜΜΕ με τη Bild να φιλοξενεί τοποθέτηση εκπροσώπου του υπουργείου Εσωτερικών της Βαυαρίας που ανέφερε ότι ο δράστης φώναζε ότι ο θεός είναι μεγάλος.

«Ο δράστης φώναζε «Allahu Akbar» κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι και μαχαίρι στους επιβάτες», δήλωσε σύμφωνα με τη Bild ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Βαυαρίας, που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για 17χρονο ασυνόδευτο Αφγανό.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος γνωστοποίησε πως για το περιστατικό έχει ενημερωθεί, ήδη, η Καγκελάριος,Εβραίο πολωνέζα Άνγκελα Μέρκελ και πολύ που τους νοιάζει! ηδη απο το 1940 κανόνιζαν να πάνε δις μουσουλμανους στην Γερμανία αφου πρώτα εκαναν γενοκτονία των Γερμανών, τωρα ποιοι θα ψηφίσουν εθνικιστικό κόμμα οι λαθρο; απο τους 30 εκ που ηταν τότε και όσοι έμειναν απο την γενοκτονία ,τωρα εχουν γίνει 80 εκ! μη Γερμανοί! άσε που ενα ηταν και το έβγαλαν εκτός νομού! ετσι καταστρέφουν ενα έθνος οι Εβραίοι! δεν την ξανα πατάνε οπως με τον Χίτλερ! τα στοιχειά ειναι απο την ίδια την Γερμανία γιατι ήθελα να δω πόσοι "ναζι" γνήσιοι 'Ελληνες το Κελτών εχουν μεινει !! αυτά δεν σας τα είπαν στην ιστορια !ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications