Φωτογραφία τη στιγμή που η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα;
Φωτογραφία τη στιγμή που η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα μία παράξενη φωτογραφία, την οποία χαρακτηρίζουν πολλοί ως «απόδειξη της μετά θάνατον ζωής», αφού πιστεύουν ότι αιχμαλωτίζει την στιγμή που η ψυχή ενός άνδρα, θύματος θανατηφόρου τροχαίου, εγκαταλείπει το σώμα του.

Η φωτογραφία, την οποία τράβηξε ένας οδηγός φορτηγού που οδηγούσε σε μία λεωφόρο του Κεντάκι των ΗΠΑ, δείχνει μία αχνή, ανθρωπόμορφη φιγούρα να «αναδύεται» από το σημείο όπου κείτεται ένα από τα θύματα του δυστυχήματος. Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας μοτοσικλετιστής, του οποίου ο θάνατος από την σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα διαπιστώθηκε μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως, ο οδηγός του φορτηγού ανέβασε την παράξενη φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook με την εξής λεζάντα: «Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία μόλις πριν λίγα λεπτά, από το φορτηγό μου. Κάντε ζουμ και προσέξτε τη σκιά που βρίσκεται πάνω από το καπέλο του πολιτειακού αστυνιμικού. Ελπίζω να είναι όλοι καλά!».

Η φωτογραφία σε ζουμ…

Όπως ήταν φυσικό, τα social media που αρέσκονται σε αυτού του είδους το αμφιλεγόμενο υλικό, «πήραν φωτιά» με την παράξενη φωτογραφία, με άλλους χρήστες να δηλώνουν πεπεισμένοι ότι ο φορτηγατζής κατέγραψε την πιο σημαντική απόδειξη για την ύπαρξη μετά θάνατον ζωής και άλλους να τον κατηγορούν για… υπερδραστήρια φαντασία.

Η αχνή, ανθρωπόμορφη φιγούρα δείχνει να αναδύεται από το σώμα του νεκρού μοτοσικλετιστή – Τρικ του φωτός ή απόδειξη μεταφυσικής δραστηριότητας;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications