Video, Ένα κορίτσι φάντασμα μπαίνει σε ενα ταξί μαζί με τον επιβάτη!
Video, Ένα κορίτσι φάντασμα μπαίνει σε ενα ταξί μαζί με τον επιβάτη!

Στο βίντεο εμφανίζετε μια νεκρή κοπέλα με μαύρα μαλλιά να μπαίνει σε ένα ταξί και να κάθεται μέσα, απαρατήρητη από τους επιβάτες.

Το Βίντεο ειναι απο μια πόλη στην Ιαπωνία απο το 2012. Ωστόσο, πήρε πρόσφατα δημοσιότητα πρόσφατα στο δίκτυο, και προσέλκυσε την προσοχή διότι δημοσιεύτηκε απο μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Daily Mail.

Την ώρα που σταματάει το ταξί να πάρει ενα επιβάτη, εμφανίζεται μια σκοτεινή σιλουέτα, να κινείται προς το αυτοκίνητο διπλά απο τον άνθρωπο.Το φάντασμα διακρίνονται καλά στο φόντο με την άσφαλτο, κάποιοι είπαν οτι ειναι φάντασμα νεκρού κοριτσιού με ένα λευκό φόρεμα. Όταν η πόρτα κλείνει, το φάντασμα ξαφνικά εξαφανίστηκε. Είναι άγνωστο αν μπήκε μέσα στο ταξί ή όχι, αλλά το ταξί μαζί με τον επιβάτη άρχισε να κινείται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγοί ταξί στην πόλη της Ishinomaki, όχι μόνο πιστεύουν στα φαντάσματα, αλλά εχουν δει πολλά με τα ίδια μου τα μάτια. Πολλοί λενε ότι μετά την τρομερό τσουνάμι το Μάρτιο του 2011, το οποίο σκότωσε περισσότερους από 6000 ανθρώπους, εμφανίστηκαν πολλά φαντάσματα .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications