26 Ιουλ 2016

Video, Ένα κορίτσι φάντασμα μπαίνει σε ενα ταξί μαζί με τον επιβάτη!

Video, Ένα κορίτσι φάντασμα μπαίνει σε ενα ταξί μαζί με τον επιβάτη!

Στο βίντεο εμφανίζετε μια νεκρή κοπέλα με μαύρα μαλλιά να μπαίνει σε ένα ταξί και να κάθεται μέσα, απαρατήρητη από τους επιβάτες.

Το Βίντεο ειναι απο μια πόλη στην Ιαπωνία απο το 2012. Ωστόσο, πήρε πρόσφατα δημοσιότητα πρόσφατα στο δίκτυο, και προσέλκυσε την προσοχή διότι δημοσιεύτηκε απο μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Daily Mail.

Την ώρα που σταματάει το ταξί να πάρει ενα επιβάτη, εμφανίζεται μια σκοτεινή σιλουέτα, να κινείται προς το αυτοκίνητο διπλά απο τον άνθρωπο.Το φάντασμα διακρίνονται καλά στο φόντο με την άσφαλτο, κάποιοι είπαν οτι ειναι φάντασμα νεκρού κοριτσιού με ένα λευκό φόρεμα. Όταν η πόρτα κλείνει, το φάντασμα ξαφνικά εξαφανίστηκε. Είναι άγνωστο αν μπήκε μέσα στο ταξί ή όχι, αλλά το ταξί μαζί με τον επιβάτη άρχισε να κινείται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγοί ταξί στην πόλη της Ishinomaki, όχι μόνο πιστεύουν στα φαντάσματα, αλλά εχουν δει πολλά με τα ίδια μου τα μάτια. Πολλοί λενε ότι μετά την τρομερό τσουνάμι το Μάρτιο του 2011, το οποίο σκότωσε περισσότερους από 6000 ανθρώπους, εμφανίστηκαν πολλά φαντάσματα .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Video, Ένα κορίτσι φάντασμα μπαίνει σε ενα ταξί μαζί με τον επιβάτη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications