13 Ιουλ 2016

Κορυφαίο βίντεο: Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο από το Ελληνικό στη Σαρωνίδα

Κορυφαίο βίντεο: Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο από το Ελληνικό στη Σαρωνίδα

O οδηγός καταγράφει με χιούμορ αυτό που ζει καθημερινά - Δεκάδες Έλληνες που θέλουν να πάνε για μπάνιο στοιβάζονται σαν σαρδέλες - «Ζώα είστε;», «καλέ η τσάντα μου» και άλλες ατάκες που περιγράφουν την Ελλάδα του 2016 και δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία

Το αθάνατο ελληνικό μεγαλείο ξεδιπλώνεται σε ένα απολαυστικό βίντεο, από αυτά που παραπέμπουν σε ελληνική ταινία, το οποίο «σκηνοθετείται» ρεαλιστικά, από τον οδηγό του λεωφορείου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ελληνικό-Σαρωνίδα και το κινητό του τηλέφωνο.

Με το που ανοίγει την πόρτα στην αφετηρία, αρχίζει η είσοδος των μυρίων-το λεωφορείο χωράει μάξιμουμ διακόσια πενήντα άτομα-οι οποίοι προκειμένου να εισέλθουν θα κάνουν τα πάντα.Θα σπρώξουν, θα πατήσουν τον μπροστινό τους, θα περάσουν εν ανάγκη και πάνω από κάποιο πόδι, με λίγα λόγια θα κάνουν τα πάντα για να μπουν.

Κάποια στιγμή η πόρτα φρακάρει, μια κοπέλα δεν αντέχει και λέει ότι θέλει να γυρίσει σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα η σαρδελοποίηση καλλονών με μαύρα αλά Jackie O γυαλιά ηλίου και νεαρών me trendy χτενίσματα συνεχίζεται.

Όλοι θα κάνουν τα πάντα για μια βουτιά, για να μπούνε μέσα όπως μπορούν, χωρίς σειρά, χωρίς να υπάρχει μια αρχή η ένα τέλος, απλά να στριμωχτούν στα όρια της ασφυξίας η της λιποθυμίας για να φτάσουν στην παραλία, χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο,Δείγμα κι αυτό των καιρών που ζούμε...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κορυφαίο βίντεο: Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο από το Ελληνικό στη Σαρωνίδα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats