Σε τι κόσμο ζούμε; Δίνουν στα παιδιά τους ονόματα Pokemon!! video
Σε τι κόσμο ζούμε; Δίνουν στα παιδιά τους ονόματα Pokemon!! video

Πολλοί νέοι γονείς δίνουν στα παιδιά τους ονόματα από την νέα τρέλα που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη. Η μανία του Pokemon Go μετενσαρκώνεται, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα.

Συγκεκριμένα, στοιχεία της έρευνας του “Baby Center”, μιας συμβουλευτικής ιστοσελίδας για την εγκυμοσύνη και την ανατροφή παιδιών έδειξε πως όλο και περισσότεροι γονείς δίνουν ονόματα εμπνευσμένοι από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Roselia, Ash, Eevee και Onyx, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των Pokemon, τα οποία έχουν αποκτήσει πλέον εκατοντάδες μωράκια στις ΗΠΑ, ωστόσο, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν κάποιοι νέοι γονείς θα επιλέξουν να ονομάσουν τα παιδιά τους Bulbasaur ή... Venonat. Σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια της ιστοσελίδας, είναι πιθανό ότι ο ενθουσιασμός των νέων γονιών για το Pokemon Go θα δημιουργήσει μια καινούρια τάση όσον αφορά στις ονομασίες των μωρών.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι τα στοιχειά έδειξαν ότι το 50% των μαμάδων που μπαίνουν στον ιστότοπο του "Baby Center" παίζουν Pokemon Go! Τα ονόματα που προτιμούν οι γονείς στις ΗΠΑ για τα παιδιά τους είναι:
1. Roselia
2. Onyx
3. Star
4. Eevee
5. Ivy
6. Ash
7. Shay
Δείτε ένα τελευταίο βίντεο από την Αυστραλία:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications