11 Ιουλ 2016

CERN και Σήραγγα Gotthard – Ανοίγουν Πύλες της Κόλασης video

CERN και Σήραγγα Gotthard – Ανοίγουν Πύλες της Κόλασης

Όλοι έχουμε ακούσει λίγο-πολύ για το CERN. Οι ίδιοι οι ιθύνοντες, διευθυντές και υπάλληλοι έχουν ανακοινώσεις κατά καιρούς, έμμεσα ή και άμεσα, ότι προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο προς τις άλλες διαστάσεις.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Οι συνωμοσιολογικοί κύκλοι πάνε ένα βήμα πιο πέρα…
Η ουσία, όμως, του πράγματος δεν βρίσκεται μόνο στο τι υποθέτουν οι συνωμοσιολόγοι, αλλά στο τι μας αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι «κατασκευαστές». Δεν κρύβονται πλέον. Δεν φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, γιατί ήδη μας δείχνουν τα πραγματικά τους πρόσωπα…

Και απ’ ότι φαίνεται, το CERN, δεν είναι το μόνο που προσπαθεί να ανοίξει να ανοίξει τις πύλες της κόλασης. Ένα άλλο μεγαλειώδες έργο, στην Ελβετία και αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης καθώς φαίνεται θα είναι ο «βοηθός» ή ένας πολύ καλός «συνεργός» στο «έγκλημα»: Η Σήραγγα Gotthard. Εκεί έγινε μία από τις μεγαλύτερες αποκρυφιστικές τελετές του αιώνα. Μόνο άνθρωπο δεν θυσίασαν μπροστά στις οθόνες μας.

Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντεια έργα;
«Είναι και τα δυο υπόγεια, έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία, το τούνελ μήκους 57 χλμ. το CERN 27, το τούνελ το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το CERN το μεγαλύτερο έργο κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά, και είναι και τα δυο σπονδή (με κραυγαλέα τελετουργικά) στο σατανά τους!

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

CERN και Σήραγγα Gotthard – Ανοίγουν Πύλες της Κόλασης video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats